Swimmingpool

Mest populære pools

Central-pool Classic Skimmer

En Central-pool er et helt kar, der er fremstillet i polypropylen, og som er svejset sammen til netop den form, som du ønsker dig.
Materialet er miljøvenligt, og benyttes bl.a. i fødevareindustrien. Det udmærker sig også ved sin holdbarhed overfor det nordiske klima, slid, solens UV stråler, og samtidig er poolen meget nem at vedligeholde.

Pool i baghave

Central-pool med trappe

En Central-pool kan opgraderes, så den leveres med en indbygget trappe. En pooltrappe er et meget populært tilvalg, fordi det gør det nemt at komme op og ned i poolen.
Vælg mellem mere end 15 forskellige trappedesign, herunder både indvendige og udvendige trapper samt trapper med indbygget bænk.

Glasfiber Pool

En glasfiber pool er et helstøbt kar, som er et populært valg grundet sin store holdbarhed og styrke. Glasfiber poolen leveres oftest med trappe, og er kendt for sine lave driftsomkostninger og nemme vedligeholdelse.

Liner pool

En liner pool er kendetegnet ved, at der bliver støbt en skal, hvorefter der monteres en liner udenpå betonen. Liner poolen giver dig maksimal fleksibilitet, og her kan alt i princippet lade sig gøre. Vi anbefaler denne type swimmingpool, hvis du f.eks. ønsker dig flere dybder i poolen.
Vi bruger kun den bedste kvalitet liner, som sikrer en funktionel pool i mange år ud i fremtiden.

Pool med overdækning

Central-pool med bænk og trappe

Central-poolen med både bænk og trappe er et yderst populært valg. Bænken giver dig mulighed for at sidde i poolen uden at skulle have hele kroppen under vandet. Bænken er et område, hvor man kan sidde trygt og hygge eller hvor du kan soppe fødderne. Og så kan du i øvrigt integrere et lamelcover i bænken, så det er gemt væk, når poolen benyttes.

Fritstående pools

Stålpool

En stålpool kan både være fritstående og kan også nedgraves. Stålpoolen har sider af stål, og så er der ilagt en liner. Det er en mere økonomisk løsning, hvor man forsat har alle fordelene som ved de mere eksklusive pools. Ofte vil en stålpool have en stige, som sikrer dig adgang til poolen.

OPVARMNING AF POOLEN

Anbefaling omkring opvarmning af poolen

Opvarmning af swimming poolen

Vi får ofte spørgsmål angående effekten af at have varme tilsluttet poolen og hvilken type varme vi anbefaler.

For at få mest glæde af din swimming pool, anbefaler vi altid, at du får tilsluttet varme til poolen. Det gør det mere behageligt at bade, og det forlænger din badesæson betydeligt.

Der findes flere måder, hvorpå du kan få opvarmet poolen.

Herunder ser du nogle af dine muligheder.

Du er altid velkommen til at skrive eller ringe til os, hvis du vil have råd og vejledning til opvarmning af din pool! Vi står klar til at hjælpe dig og besvare dine spørgsmål.

Flydende termometer udformet som and

Varmepumpe

En varmepumpe er et særdeles fornuftigt valg til opvarmning af poolen. Vi har flere forskellige modeller i høj kvalitet og med høj ydeevne.

Varmeveksler

Har du f.eks. fjernvarme kan du med en varmeveksler få opvarmet poolen med fjernvarme ved hjælp af en varmeveksler.

Solfanger

Du har også mulighed for at benytte solens energi til at opvarme din swimming pool. Dette gør du med en solfanger.

Solvarme til poolen - Sunny Solar Heater er en mulighed
MERE END 19 ÅRS ERFARING

Hvad er Pool Ekspertens rolle?

Først og fremmest er vi eksperten i pools, og det er vores fornemmeste opgave at sørge for, at du får opfyldt alle ønsker til din kommende pool. Derfor råder og vejleder vi dig fra start til slut i processen, og fra mindste til største beslutning.

Vi tilbyder totalentreprise, hvilket betyder, at du overlader det hele til os. Vi påtager os rollen som projektleder, og koordinerer hele processen fra start til slut, og sørger for, at din pool bliver fuldstændig som du drømmer om.

Vi har faste samarbejdspartnere, hvilket betyder, at processen forløber uden problemer, da vi har mere end 19 års erfaring.

Vælger du selv at stå for etableringen af poolen eller vælger du en saml selv pool, står vi naturligvis klar til at råde og vejlede dig igennem hele processen også.

Du er altid velkommen til at skrive eller ringe til os! Vi står klar til at hjælpe dig og besvare dine spørgsmål til pools.

KEMIBEREGNER

Kan du også blive i tvivl om doseringen?

Vi får en masse spørgsmål fra vores kunder omkring, hvor meget kemi de skal bruge til netop deres pool.

Derfor har vi nu lavet en kemiberegner, hvor du taster ind, hvilket produkt det drejer sig om, samt størrelsen på din pool, hvorefter at doseringen kan beregnes.

NEMT! 🙂

doubting-woman