Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Pool Eksperten (DK 32651119 – SONNY VVS).

Betingelserne gælder i de tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og Pool Eksperten.

 

Forbehold

Pool Eksperten tager forbehold for indtastningsfejl, herunder fejl, som repræsenterer en åbenbar prisfejl. I sådanne tilfælde anmoder vi vores kunder om altid at handle i god tro.

Manualer

En del af Pool Ekspertens leverandører leverer ikke manualer på dansk. Derfor er det ikke alle produkter, hvor vi kan garanterer dig en dansk manual. Dog vil der som minimum være en engelsk manual.

Betaling

Pool Eksperten modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard Maestro, JCB samt MobilePay. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen er afsendt.

Alle beløb er angivet i danske kroner (DKK) og er inkl. moms.

Pool Eksperten benytter en godkendt betalingsgateway, som krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol, og efterfølger naturligvis også de nyeste regler og anbefalinger i forhold til to-faktor-genkendelse (Verified by Visa). Dette er din sikkerhed for, at du kan handle trygt, og at ingen kan aflæse dine kortoplysninger eller andre informationer.

Levering

Pool Eksperten sender alle varer med enten GLS, PostNord eller Danske Fragtmænd, hvis ikke andet er aftalt. Alle varer afsendes som hovedregel indenfor 1-2 arbejdsdage efter ordren er modtaget. Levering på købers adresse i Danmark, vil derfor normalt ske indenfor to arbejdsdage. Oplyste leveringstidspunkt er vejledende og kan således fraviges. Levering af varer fra Pool Eksperten anses for sket, når kunden har fået varen udleveret.

Risikoen for varene

Risikoen for varer bestilt hos Pool Eksperten overgår til køber, når fortrydelsesretten efter 14 dage fra modtagelsen er udløbet. Er varen blevet beskadiget eller forringet, efter at køberen har fået den i hænde, bevarer køber sin fortrydelsesret, hvis beskadigelsen eller forringelsen ikke skyldes uagtsomhed eller manglende omsorg fra hans side.

Husk at gemme original emballagen, da varen ved evt. reklamation eller skader skal returneres i original emballage.

Reklamationsret

Eventuelle fejl eller mangler på varer leveret fra Pool Eksperten skal påberåbes inden for rimelig tid efter, at kunden har opdaget fejlen. Det er kundens pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig.

Dersom kunden opdager en fejl eller mangel, skal kunden rette henvendelse til Pool Eksperten.

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven,  hvilket betyder, at kunden kun kan klage over fejl, der viser sig senest to år efter, at kunden har fået varen leveret. Reklamationsret gælder for fejl, der ikke er opstået på grund af manglende vedligeholdelse, forkert brug af produktet eller for sliddele. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Pool Eksperten har stillet dig i udsigt. Kunden kan vælge om varen skal repareres eller ombyttes. Undtagelsen til denne hovedregel er, hvis ombytning er umulig eller vil medføre uforholdsmæssige store omkostninger for Pool Eksperten.

Skal en vare repareres på kundens adresse, er det kundens ansvar at varen er tilgængelig for Pool Eksperten. Pool Eksperten nemt og uden besvær skal kunne komme til varen og servicere den. I tilfælde af, at Pool Eksperten ikke kan komme til, fordi varen ikke er tilgængelig vil det blive betragtet som et forgæves servicebesøg, hvilket bliver faktureret.

Vi anbefaler derfor at udespa og lignende placeres, så alle fire sider er frie og gør service muligt. Alternativt skal der ved nedsænkning af spaet laves en servicegang rundt om spaet på minimum 70 cm.
Det samme gælder el-samledåser til poolbelysning, som vi anbefaler bliver placeret synligt og ikke bliver dækket til.

Har du benyttet din reklamationsret skal du undlade at tage produktet i brug eller benytte det yderligere, før behandlingen af din reklamation er færdigbehandlet.

Ved reklamationer, hvor et produkt har været inde til service, og der ikke findes nogle fejl på produktet, vil der opkræves et servicegebyr samt fragtgebyr.

Fortrydelsesret

Pool Eksperten yder 14 dages fortrydelsesret på alle varer, dog ikke varer bestilt på specialmål, gældende fra den dag kunden modtager varen.

Fortryder kunden købet, skal Pool Eksperten underrettes herom senest 14 dage efter den dag, kunden fik varen i hænde, og fra fortrydelsen skal kunden senest 14 dage efter returnere varen.

Meddelelse om fortrydelse sendes per e-mail til info@pool-eksperten.dk. I meddelelsen skal kunden gøre tydeligt opmærksom på, at kunden ønsker at udnytte sin fortrydelsesret.

Kunden har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Dette er også gældende for den emballage og infoskilte der er på varen.

Kunden afholder selv de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Kunden kan fortryde et køb ved enten at nægte at modtage varen, ved at overdrage varen til postvæsenet, eller ved at returnere varen på den nedenstående adresse (erhvervslevering). Sendes der retur som “Hent-selv pakke” vil pakken ikke blive afhentet.

Returneringsadresse:

Pool Eksperten
Frankrigsvej 7
4800 Nykøbing Falster

Klagemuligheder

Er du uenig med Pool Eksperten omkring en handel, beder vi dig at skrive til

Vi tager klager meget seriøst, og vil behandle din klage hurtigst muligt efter modtagelsen. Du kan forvente svar på din klage indenfor tre arbejdsdage.

I tilfælde af fortsat uenighed har du mulighed for at kontakte Forbrugerstyrelsen. Det kan du gøre ved på denne adresse, ved at skrive til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens vej 35
2500 Valby
Tlf.: 41 71 50 00
E-mail: kfst@kfst.dk

Fra 15. februar 2016 kan du også anvende EU-kommissionens online klageportal,(www.forbrugereuropa.dk) hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark.

Du finder klageportalen her: https://ec.europa.eu/consumers/odr/. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse: info@pool-eksperten.dk.

Klager og uenighed tager tid til at løse, uanset hvilken klagevej du vælger. Du kan ikke forvente en løsning her og nu, da alle parter skal have tid til at finde ud af, hvad der er sket, og hvad der eventuelt bør ske fremadrettet. Vi er opsat på at finde hurtige løsninger på berettigede klager, da vi på ingen måde har fordel af at drage sager i langdrag.