Beton pools

Drømmer du om en pool?

Den støbte pool er det fleksible valg

Kontakt os for tilbud

Herunder kan du se nogle forskellige støbte beton pools
Økonomi

Hvad koster en støbt pool?

Der er flere faktorer der spiller ind på prisen af en støbt pool.
Hvor stor skal poolen være? Hvilken form skal den have? Hvilke tilvalg ønsker du? F.eks. trappe, bænk, springvand, svømmetræner osv. Hvilken type teknik ønsker du? Hvor skal poolen ligge? Hvordan er jordbunden på stedet? Er stedet tilgængeligt for entreprenøren? Hvilken type belægning skal der rundt om poolen?

Det er ofte en lidt dyrere løsning med en støbt beton pool, da der er mange flere processer og faktorer som gør sig gældende. Derfor kan vi heller ikke give dig en pris gennem vores prisberegner. Vi giver derimod gerne et konkret tilbud på at etablere din støbte drømme pool.

Kontakt formular

Du er altid velkommen til at kontakte os. Du kan bruge formularen herunder.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
MERE END 19 ÅRS ERFARING

Hvad er Pool Ekspertens rolle?

Først og fremmest er vi eksperten i pools, og det er vores fornemmeste opgave at sørge for, at du får opfyldt alle ønsker til din kommende pool. Derfor råder og vejleder vi dig fra start til slut i processen, og fra mindste til største beslutning.

Vi tilbyder totalentreprise, hvilket betyder, at du overlader det hele til os. Vi påtager os rollen som projektleder, og koordinerer hele processen fra start til slut, og sørger for, at din pool bliver fuldstændig som du drømmer om.

Vi har faste samarbejdspartnere, hvilket betyder, at processen forløber uden problemer, da vi har mere end 19 års erfaring.

Vælger du selv at stå for etableringen af poolen eller vælger du en saml selv pool, står vi naturligvis klar til at råde og vejlede dig igennem hele processen også.

Du er altid velkommen til at skrive eller ringe til os! Vi står klar til at hjælpe dig og besvare dine spørgsmål til pools.