Om os

Om Pool Eksperten

Hvem er Pool Eksperten i bund og grund?

Pool Eksperten ApS startede i år 2000 under navnet Waterworld ApS. I 2011 skiftede firmaet navn til Pool Eksperten ApS grundet ændringer i ejerkredsen, og i 2023 fusionerede ejerne Pool Eksperten over i søstervirksomheden Sonny VVS.

Vi har siden firmaets start leveret i omegnen af 500 pools i Danmark. Vi har påtaget os mange opgaver med specielle ønsker fra vores kunder, hvilket har været udfordrende, men også sjovt og tilfredsstillende. I dag er der vel ikke den opgave, som vi ikke kan løse eller de pool-drømme vi ikke kan opfylde.

Vi er specialister i pools, spa og sauna!

Det er vores ambition altid at være en troværdig og pålidelig samarbejdspartner, og vi kan altid stå inde for vores arbejde.

Uanset om vi skal være totalleverandør på dit projekt eller blot levere poolen, spa eller sauna, står vi klar til at råde og vejlede dig fra start til slut i processen.

Pool Eksperten udfører alle typer pool-, spa- og saunaopgaver for både private, virksomheder og offentlige institutioner. Vi tilbyder pool-service, hvor vi laver opstart og nedlukning af pools samt løbende rengøring.

Vi ønsker at være Danmarks foretrukne partner, forum, hjemmeside i alle henseender med pools, spa og sauna!

Og så elsker vi pools, spa og sauna. Og alle typer. Store, små, firkantede, runde, de simple, dem med meget teknik. Vi kan ikke gøre for det! Men vi synes det er fantastisk og vi elsker det vi laver!

Tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål, ønsker en snak om dine pool-, spa- eller saunadrømme eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.

Kontakt os her!

Pool med trappe i hjørne og keramiske fliser