Samarbejdspartnere

Vores samarbejdspartnere er yderst vigtige for, at vi kan levere den gode service og det gode resultat, som vi altid stræber efter.

Mange af vores partnere har vi samarbejdet med i mere end 15 år, og det gør vi jo kun, fordi samarbejdet fungerer, og kommer vores kunder tilgode.

Herunder kan du se, hvilke partnere, vi har samarbejde med.

Welldana

Dansk grossist virksomhed, som leverer topklasse og højkvalitets produkter til swimmingpool, spa og sauna. Welldana har en uovertruffen leveringstid, kundeservice og en høj kvalitet af produkter. Vi er stolte af at være tætte partnere med Welldana.

www.welldana.dk

Central-pool

Central-pool har været vores samarbejdspartner i næsten 15 år. Central-pool er en af de største og bedste leverandører af polypropylen swimmingpools i Europa. Vælger du en Central-pool er du sikker på høj kvalitet og stilrent design.

www.central-pool.com

Gullberg & Jansson

Gullberg & Jansson er en svensk samarbejdspartner, som er den største nordiske leverandør af pooltage og varmepumper. Kvaliteten og driftsomkostningerne er noget af det bedste på markedet, og derfor er vi stolte forhandlere af Gullberg & Janssons produkter.

www.gullbergjansson.dk

Activ Pool

Activ pool produkterne er balanceret vandpleje, der er udviklet til at holde poolvandet rent og krystalklart. Vi er stolte partnere med Activ Pool, som har nogle effektive produkter, som sørger for at du har perfekt badevand altid.

www.activpool.com

Bevo Nordic

Bevo Nordic er stærke indenfor vandteknologi, og swimmingpools er ingen undtagelse. Bevo Nordic har omfattende sortiment af professionelle komponenter som filtre, pumper, varmepumper, foringer, tilbehør og meget mere.

www.bevo.dk

Scandi-Roc

Scandi-Roc er et velrenommeret dansk firma som siden 70’erne har produceret mindre special elementer i beton og natursten. Sammen med deres team af specialarbejdere står de for høj kvalitet, stor fleksibilitet samt en servicegrad på topniveau. Vi er glade for at samarbejde med dem.

www.scandi-roc.dk

SpaCare

SpaCare er den eneste producent af spaplejemidler i Skandinavien. Og de garanterer produkter af højeste kvalitet samt høj sikkerhed. SpaCare tilbyder det bredeste og mest innovative sortiment af spaplejemidler i Skandinavien, og deres produkter er specielt udviklet til de nordiske vandtyper, hvilket sikrer optimal badevand.

www.spacare.dk