Samarbejdspartnere

Vores samarbejdspartnere er yderst vigtige for, at vi kan levere den gode service og det gode resultat, som vi altid stræber efter.

Mange af vores partnere har vi samarbejdet med i mere end 15 år, og det gør vi jo kun, fordi samarbejdet fungerer, og kommer vores kunder tilgode.

Herunder kan du se, hvilke partnere, vi har samarbejde med.

Central-pool

Central-pool har været vores samarbejdspartner i næsten 15 år. Central-pool er en af de største og bedste leverandører af polypropylen swimmingpools i Europa. Vælger du en Central-pool er du sikker på høj kvalitet og stilrent design.

www.central-pool.com

Gullberg & Jansson

Gullberg & Jansson er en svensk samarbejdspartner, som er den største nordiske leverandør af pooltage og varmepumper. Kvaliteten og driftsomkostningerne er noget af det bedste på markedet, og derfor er vi stolte forhandlere af Gullberg & Janssons produkter.

www.gullbergjansson.dk

Activ Pool

Activ pool produkterne er balanceret vandpleje, der er udviklet til at holde poolvandet rent og krystalklart. Vi er stolte partnere med Activ Pool, som har nogle effektive produkter, som sørger for at du har perfekt badevand altid.

www.activpool.com

Bevo Nordic

Bevo Nordic er stærke indenfor vandteknologi, og swimmingpools er ingen undtagelse. Bevo Nordic har omfattende sortiment af professionelle komponenter som filtre, pumper, varmepumper, foringer, tilbehør og meget mere.

www.bevo.dk