Udendørsarealer

Havemøbler og andet eksteriør hos Pool Eksperten
Bord og stole stemningsbillede

HAVEMØBLER

Havemøbler

Vi tilbyder eksklusive havemøbler, der kan klare det nordiske klima og det fugtige miljø omkring en swimming pool.

Outdoor Kitchen Gazzboy Trolley

UDEKØKKENER

Udekøkkener

Vi tilbyder eksklusive udekøkkener og serveringsborde i de lækreste materialer, som tåler at blive brugt og det nordiske klima.

Solsenge

SOLSENGE

Solsenge

En solseng skal både være lækker i design og i en god kvalitet, så de kan holde til at stå ved poolen. Se vores luksuriøse solsenge herunder.

Udendørsareal med siddepladser og parasol

PARASOLLER

Parasoller

Se vores udvalg af kvalitets parasoller, som også har et eksklusivt og moderne design, og kan holde til vind og vejr i Norden. Et klart need-to-have!

Udendørs bruser solar

UDENDØRS-BRUSER

Udendørsbruser

Det er et must, hvis du har en pool eller udespa, at du kan vaske dig inden du hopper i. Du behøver ikke gå på kompromis med kvalitet og design!

MERE END 19 ÅRS ERFARING

Hvad er Pool Ekspertens rolle?

Først og fremmest er vi eksperten i pools, og det er vores fornemmeste opgave at sørge for, at du får opfyldt alle ønsker til din kommende pool. Derfor råder og vejleder vi dig fra start til slut i processen, og fra mindste til største beslutning.

Vi tilbyder totalentreprise, hvilket betyder, at du overlader det hele til os. Vi påtager os rollen som projektleder, og koordinerer hele processen fra start til slut, og sørger for, at din pool bliver fuldstændig som du drømmer om.

Vi har faste samarbejdspartnere, hvilket betyder, at processen forløber uden problemer, da vi har mere end 19 års erfaring.

Vælger du selv at stå for etableringen af poolen eller vælger du en saml selv pool, står vi naturligvis klar til at råde og vejlede dig igennem hele processen også.

Du er altid velkommen til at skrive eller ringe til os! Vi står klar til at hjælpe dig og besvare dine spørgsmål til pools.