Cookie- og privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik for Pool Eksperten

Hvem er vi

Hos Pool Eksperten har vi 20 års erfaring med salg og service samt rådgivning og vejledning om swimmingpools, udespa og sauna. Vi er naturligvis også eksperter indenfor pool udstyr, pool- og spakemi, overdækninger og pooltage, samt poolpumper. Siden år 2000 har vi leveret over 500 pools til vores kunder overalt i Danmark, og det betyder, at vi har stor erfaring med at imødekomme diverse krav samt opfylde forskellige ønsker til installering af swimmingpools, spa og sauna. Webshoppen www. pool-eksperten.dk drives og ejes af Pool Eksperten ApS, CVR-nr. 32 32 12 32, Englandsvej 12, 4800 Nykøbing Falster, tlf. 72 20 66 61, e-mail: info@pool-eksperten.dk

Når du besøger eller benytter vores webshop, registrerer og behandler vi en række informationer omkring dig som besøgende eller kunde. Det sker f.eks. når du kigger på produkter på vores webshop, laver køb på vores webshop, læser blogindlæg eller hvis du tilmelder dig vores e-mail service.

Hvilke data indsamler vi og hvorfor?

Som besøgende på webshoppen

Som besøgende på vores webhsop registrerer og behandler vi typisk data, som f.eks. et unikt ID samt andre tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, Vi registrerer også din IP-adresse, din geografiske placering, samt hvilke sider du besøger på vores website. Kontaktformularer Udfylder du en af kontaktformularerne på vores website, registrerer vi de oplysninger, som du angiver i kontaktformularens felter. Oplysningerne bruger vi til at behandle din forespørgsel samt at kunne vende tilbage på din henvendelse.

Som kunde på webshoppen

Som kunde på webshoppen registrerer og behandler Pool Eksperten bestemte personoplysninger om dig. Personoplysninger er alle typer af informationer, som på en eller anden måde kan henføres til dig. Pool Eksperten registrerer dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Vi registrerer dine personoplysninger og opbevarer dem i fem år, hvorefter vi sletter oplysningerne igen. Uanset hvilken data, der indsamles via vores website, sikrer vi, at det altid sker med din accept, ved afgivelse af dit samtykke, således at du er informeret om, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Cookies

Cookies er små stykker data, som hæfter sig på den besøgendes browser, når de besøger vores webshop. Cookies registrerer information om den besøgende, som de har indtastet, så de ikke behøver at angive dem igen, når de vender tilbage til vores webshop. Disse er altså til den besøgendes bekvemmeligehed, så de ikke skal udfylde sine oplysninger igen senere. Cookies som disse vil blive gemt i et år.

Analytics

Alle webshops, med respekt for deres forretning, benytter Google Analytics, som også virker gennem cookies. Google Analytics cookies hjælper Pool Eksperten til at forstå, hvordan de besøgende bruger vores webshop. Vi kan altså lære de besøgendes adfærd at kende og bruge denne viden til at gøre brugervenligheden på webshoppen endnu bedre. Den indsamlede data kan betegnes som annonymiseret, da det ikke kan føres tilbage til dig som person.

Indlejret indhold fra andre websteder

Sider på denne webshop kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

 

Disse websteder indsamler måske data om den besøgende, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger den besøgendes interaktion med dette indlejrede indhold.

 

Hvem vi deler data med?

De registrerede data om brug af websitet, herunder din geografiske placering, køn, alderssegment, samt informationer om din computer, tablet eller mobiltelefon m.m., kan videregives til tredjepart i det omfang disse oplysninger er kendt. Det kunne f.eks. være en ekstern samarbejdspartner, som vi har en databehandler aftale med. Dataen vil udelukkende blive anvendt til at forbedre brugeroplevelsen på vores website. Personoplysninger, altså alle typer af informationer, som på en eller anden måde kan henføres til dig, som er afgivet til Pool Eksperten videregives eller sælges på ingen måde til tredjepart. Pool Eksperten registrerer og behandler ingen personfølsomme oplysninger.

Hvor længe vi gemmer dine data

Aftaler (købsordrer) opbevares af Pool Eksperten i fem år, i henhold til bogføringsloven. Information indtastet i en kontaktformular gemmes i et år.

Data som den besøgende har indtastet, så de ikke behøver at angive dem igen senere gemmes i et år.

Hvilke rettigheder har du over dine data

Hos Pool Eksperten har kunden eller den besøgende altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Ligeledes har kunden eller den besøgende også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om sig. Ligesom de har ret til at få alle registreret personoplysninger slettet. Dette indbefatter ikke  data, som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde. Ovenstående rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til nedenstående e-mail: info@pool-eksperten.dk

Hvordan vi beskytter dine data

Al data gemmes i godkendte systemer, som har den nødvendige sikkerhed og kryptering, for at ingen data bliver kompromitteret eller på anden vis vidergivet. Skulle der imod forventning opstå et brud på sikkerheden, vil vi igangsætte vores databrudsprocedure og hændelsen vil blive anmeldt til Datatilsynet.