Rustfri stål pools

DRØMMER DU OM EN POOL?

En pool af rustfri stål er en elegant og stilren løsning

Kontakt os for tilbud

Herunder kan du se nogle billeder af MARINE Inox rustfri stål pools.
Økonomi

Hvad koster en rustfri stål pool?

Der er flere faktorer, der spiller ind på prisen af en rustfri stål pool.
Hvor stor skal poolen være? Hvilken form skal den have? Hvilke tilvalg ønsker du? F.eks. trappe, bænk, springvand, svømmetræner osv. Hvilken type teknik ønsker du? Hvor skal poolen ligge? Hvordan er jordbunden på stedet? Er stedet tilgængeligt for entreprenøren? Hvilken type belægning skal der rundt om poolen?

Det er ofte en lidt dyrere løsning med en rustfri stål pool, da der er mange flere processer og faktorer som gør sig gældende. Derfor kan vi heller ikke give dig en pris gennem vores prisberegner.

Tilbehør til INOX Stål Pools

MERE END 19 ÅRS ERFARING

Hvad er Pool Ekspertens rolle?

Først og fremmest er vi eksperten i pools, og det er vores fornemmeste opgave at sørge for, at du får opfyldt alle ønsker til din kommende pool. Derfor råder og vejleder vi dig fra start til slut i processen, og fra mindste til største beslutning.

Vi tilbyder desværre ikke totalentreprise på støbte swimmingpools i øjeblikket, men det betyder ikke, at vi ikke kan hjælpe dig. Tværtimod! Vi hjælper dig med at finde de nødvendige indstøbningsdele og får dimensioneret det hele optimalt. Både når det kommer til indstøbningsdele, lamper, rør-trækning og teknik.

Du skal finde en lokal entreprenør eller murer, som kan støbe bundpladen, rejse væggene og indsætte indstøbningsdele.

Herefter kommer vi og ilægger liner og installerer teknik, og sørger for, at din pool bliver fuldstændig som du drømmer om.

Vælger du selv at stå for etableringen af poolen eller vælger du en saml selv pool, står vi naturligvis klar til at råde og vejlede dig igennem hele processen også.

Du er altid velkommen til at skrive eller ringe til os! Vi står klar til at hjælpe dig og besvare dine spørgsmål til pools.

Pool Eksperten Medarbejder