Liner pools

Drømmer du om en pool?

Beton pool med liner

Det fleksible valg

 

Bølgestreg
Hvad er en støbt beton pool?

En støbt pool er det fleksible valg

En støbt pool er hvor poolens vægge rejses i betonblokke oven på en støbt bundplade og hvor du beklæder poolen med enten liner, mikrocement eller maler den. Du kan også få beklædt siderne med fliser eller mosaikker, hvilket giver et særligt eksklusivt udtryk. Vi anbefaler, at fliser og mosaikker så hvidt muligt kun bruges til indendørs swimmingpools, da der er risiko for frostsprængninger af fliser og mosaikker ved brug udendørs.

En støbt beton swimmingpool er specielt relevant, hvis du ønsker forskellige dybder i din swimmingpool, f.eks. en dyb og en lav ende.

Pool Eksperten anbefaler at få monteret en liner i poolen, men det er også muligt at få anlagt poolen med fliser eller mikrocement, som også giver et virkelig flot resultat. Det er kun fantasien som sætter grænserne.

TRAPPE

At få en lækker trappe i en støbt swimmingpool behøver ikke være besværligt eller dyrt.

Trappe i din swimmingpool er valget, som du aldrig fortryder. Det giver virkelig god mening at sikre nem adgang til poolen og ligeledes gøre det nemt og sikkert for alle at forlade poolen igen.

Mulighederne er mange, f.eks. hjørnetrapper, helgavlstrappe (all-over) og mange flere.

Klik på billedet for at se mere!

Herunder kan du se nogle forskellige støbte beton pools

PRØV VORES PRISBEREGNER HERUNDER

Økonomi

Hvad koster en støbt pool?

Der er flere faktorer, der spiller ind på prisen af en støbt pool.
Hvor stor skal poolen være? Hvilken form skal den have? Hvilke tilvalg ønsker du? F.eks. trappe, bænk, springvand, svømmetræner osv. Hvilken type teknik ønsker du? Hvor skal poolen ligge? Hvordan er jordbunden på stedet? Er stedet tilgængeligt for entreprenøren? Hvilken type belægning skal der rundt om poolen?

Det er ofte en lidt dyrere løsning med en støbt beton pool, da der er mange flere processer og faktorer som gør sig gældende. Derfor kan vi heller ikke give dig en pris gennem vores prisberegner.

MERE END 20 ÅRS ERFARING

Hvad er Pool Ekspertens rolle?

Først og fremmest er vi eksperten i pools, og det er vores fornemmeste opgave at sørge for, at du får opfyldt alle ønsker til din kommende pool. Derfor råder og vejleder vi dig fra start til slut i processen, og fra mindste til største beslutning.

Vi tilbyder desværre ikke totalentreprise på støbte swimmingpools i øjeblikket, men det betyder ikke, at vi ikke kan hjælpe dig. Tværtimod! Vi hjælper dig med at finde de nødvendige indstøbningsdele og får dimensioneret det hele optimalt. Både når det kommer til indstøbningsdele, lamper, rør-trækning og teknik.

Du skal finde en lokal entreprenør eller murer, som kan støbe bundpladen, rejse væggene og indsætte indstøbningsdele.

Herefter kommer vi og ilægger liner og installerer teknik, og sørger for, at din pool bliver fuldstændig som du drømmer om.

Vælger du selv at stå for etableringen af poolen eller vælger du en saml selv pool, står vi naturligvis klar til at råde og vejlede dig igennem hele processen også.

Du er altid velkommen til at skrive eller ringe til os! Vi står klar til at hjælpe dig og besvare dine spørgsmål til pools.