Liner pools

Drømmer du om en pool?

Den støbte pool med liner er det fleksible valg

Kontakt os for tilbud

LINER

Vi anbefaler klart alle at få ilagt en liner, hvis valget er faldet på en støbt swimmingpool.

Er valget faldet på en støbt swimmingpool bør du overveje om den skal beklædes med en folie, dug eller liner (kært barn har mange navne). Udvalget af folier er stort og farverigt og holdbarheden bliver bedre og bedre.

 

Klik her for at se farvekort!

✅  UDVALGET AF LINERE ER STORT
Der er altid en liner som tiltaler dig. Om den er helfarvet eller mønstret eller har mosaikker. Der vil altid være en, hvor du tænker “WAOW”.

✅  PRISVENLIGT
Pris er naturligvis relativt, men i forhold til andre løsninger, er lineren forsat en økonomis fornuftig beslutning.

✅  HOLDBARHED
Der sker stor udvikling på dette marked og farveægthed og holdbarhed er features, som producenter kæmper for at forbedre. Og det lykkedes. De nye linere er produceret i en kvalitet, som gør, at klor og sol ikke slider nær så hårdt på folien. Derudover er de mere slagfaste end tidligere.

TRAPPE

At få en lækker trappe i en støbt swimmingpool behøver ikke være besværligt eller dyrt.

Trappe i din swimmingpool er valget, som du aldrig fortryder. Det giver virkelig god mening at sikre nem adgang til poolen og ligeledes gøre det nemt og sikkert for alle at forlade poolen igen.

Mulighederne er mange, f.eks. hjørnetrapper, helgavlstrappe (all-over) og mange flere.

Klik på billedet for at se mere!

Herunder kan du se nogle forskellige støbte beton pools

PRØV VORES PRISBEREGNER HERUNDER

Økonomi

Hvad koster en støbt pool?

Der er flere faktorer, der spiller ind på prisen af en støbt pool.
Hvor stor skal poolen være? Hvilken form skal den have? Hvilke tilvalg ønsker du? F.eks. trappe, bænk, springvand, svømmetræner osv. Hvilken type teknik ønsker du? Hvor skal poolen ligge? Hvordan er jordbunden på stedet? Er stedet tilgængeligt for entreprenøren? Hvilken type belægning skal der rundt om poolen?

Det er ofte en lidt dyrere løsning med en støbt beton pool, da der er mange flere processer og faktorer som gør sig gældende. Derfor kan vi heller ikke give dig en pris gennem vores prisberegner.

MERE END 19 ÅRS ERFARING

Hvad er Pool Ekspertens rolle?

Først og fremmest er vi eksperten i pools, og det er vores fornemmeste opgave at sørge for, at du får opfyldt alle ønsker til din kommende pool. Derfor råder og vejleder vi dig fra start til slut i processen, og fra mindste til største beslutning.

Vi tilbyder desværre ikke totalentreprise på støbte swimmingpools i øjeblikket, men det betyder ikke, at vi ikke kan hjælpe dig. Tværtimod! Vi hjælper dig med at finde de nødvendige indstøbningsdele og får dimensioneret det hele optimalt. Både når det kommer til indstøbningsdele, lamper, rør-trækning og teknik.

Du skal finde en lokal entreprenør eller murer, som kan støbe bundpladen, rejse væggene og indsætte indstøbningsdele.

Herefter kommer vi og ilægger liner og installerer teknik, og sørger for, at din pool bliver fuldstændig som du drømmer om.

Vælger du selv at stå for etableringen af poolen eller vælger du en saml selv pool, står vi naturligvis klar til at råde og vejlede dig igennem hele processen også.

Du er altid velkommen til at skrive eller ringe til os! Vi står klar til at hjælpe dig og besvare dine spørgsmål til pools.

Pool Eksperten Medarbejder