Sauna

Mest populære saunaer
Saunahytte

Saunahytte

En saunahytte er en udendørs sauna, der kan stiles i haven. Du kan vælge om du selv vil samle den eller om du vil have den samlet af os. Der er plads til hele familien, hvis du vælger en saunahytte.

Infrarød sauna

Infrarød sauna er yderst populært, da du får øjeblikkelig strålevarme, når du tænder for saunaen. Infrarød varme er fantastisk for muskler og led og du bruger ikke strøm på en forvarmning af saunaen.

Saunakabine indendørs

Saunakabine – hjørne

Saunakabiner er til indendørsbrug, og denne som er specielt udviklet til at passe i et hjørne, er et yderst populært valg. Fås i forskellige størrelser.

Vi kan også hjælpe med skræddersyet løsning indenfor sauna

Ønsker I ikke en kabine, men derimod en special tilpasset sauna løsning, kan vi også hjælpe jer.

Saunaen er klart blevet trendy igen og vi ser flere og flere bygge saunaer eller reparere en eksisterende sauna.

Vi kan være behjælpelige med alt fra paneler, bænke og ovne.

Der kan laves både traditionelle løsninger med bænke i to niveauer eller lidt mere moderne, hvor en søjle saunaovn kommer op igennem bænken. Derudover kan der i disse løsninger integreres alt fra højttalere til LED belysning.

Benyt kontaktformularen herunder, hvis det kunne være interessant med et tilbud.

Sauna lavet på special mål
Sauna på special mål
Sauna på special mål

Kontakt formular

Du er altid velkommen til at kontakte os. Du kan bruge formularen herunder.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
MERE END 19 ÅRS ERFARING

Hvad er Pool Ekspertens rolle?

Først og fremmest er vi eksperten i saunaer, og det er vores fornemmeste opgave at sørge for, at du får opfyldt alle ønsker til din kommende sauna. Derfor råder og vejleder vi dig fra start til slut i processen, og fra mindste til største beslutning.

Vi tilbyder totalentreprise, hvilket betyder, at du overlader det hele til os. Vi påtager os rollen som projektleder, og koordinerer hele processen fra start til slut, og sørger for, at din sauna bliver fuldstændig som du drømmer om.

Vi har faste samarbejdspartnere, hvilket betyder, at processen forløber uden problemer, da vi har mere end 19 års erfaring.

Vælger du selv at stå for etableringen af saunaen eller vælger du en saml selv sauna, står vi naturligvis klar til at råde og vejlede dig igennem hele processen også.

Du er altid velkommen til at skrive eller ringe til os! Vi står klar til at hjælpe dig og besvare dine spørgsmål til saunaer.

Sauna