Spa

Mest populære spa

Villeroy & Boch Design Line udespa

Villeroy & Boch Design Line har vundet flere Design Awards, f.eks. Reddot Award, hvilket understreger det innovative design og kvaliteten af dette udespa. Fuldisoleret og med mindre rørtrækning, hvilket energioptimerer dette spa. JetPacks (flytbare ryglæn) med forskellig hydroterapi sørger for en spa-oplevelse udover det sædvanlige. Kan købes med eller uden “Audio”.

Villeroy & Boch Premium Line udespa

Villeroy & Boch Premium Line er luksus og innovativ teknologi smeltet sammen i et udespa. Her får du naturligvis også fuldisolering, JetPacks med individuel indretning af massageryglæn, og naturligvis mindre rørtrækning, som medfører mindre tryktab og varmetab, og dermed er Premium Line et af markedets med driftsøkonomiske udespa. Derudover kan tilkøbes udstyr som Audio system og WIFI styring.

Villeroy & Boch Comfort Line udespa

Villeroy & Boch Comfort Line er hvor du tilbydes innovativ teknologi til en fornuftig pris. Comfort Line går nemlig ikke på kompromis med kvalitet og driftsøkonomi på trods af det lavere prispunkt. Du får nemlig stadig fuldisolering og sæder med JetPacks. Derudover kan tilkøbes ekstraudstyr i form af Audio og WIFI styring.