Spa

Mest populære spa

Passion Pure Rewind Spa

Op til 7 personer kan på samme tid nyde den perfekte velvære i denne spa. Pure Rewind er en meget rummelig spa med 90 cm højde. Den har alle de massage- og terapifunktioner, der er forbundet med de eksklusive spa fra Passion. Denne spa har hele 56 højtydende massagestråler. Et kvalitets spa fra det eksklusive Passion!

Passion Signature Joy Spa:

Denne spa har fire skålesæder, der er adskilt af tre højere sæder, hvilket betyder, at hele syv personer kan nyde tilværelsen i denne spa samtidigt. Passions Signature kollektion, som Joy er en del af, er en mere eksklusiv linje end Pure. Signature Joy er kendetegnet ved sine brede og dybe komfortsæder, som giver usammenlignelig luksus.  Et verdensklasse spa fra det eksklusive Passion!

Passion Swimspa Dynamic

Passion Swimspa Dynamic er en perfekt blanding af to verdener. På den ene side har du alle fordelene og komforten fra Passions velkendte og berømte spa, og på den anden side svømmefunktionen, som er udstyret med Passions unikke og justerbare River Swim System og Current-lift Technology™.

MERE END 19 ÅRS ERFARING

Hvad er Pool Ekspertens rolle?

Først og fremmest er vi eksperten i spa, og det er vores fornemmeste opgave at sørge for, at du får opfyldt alle ønsker til din kommende spa. Derfor råder og vejleder vi dig fra start til slut i processen, og fra mindste til største beslutning.

Vælger du selv at stå for etableringen af dit spa, står vi naturligvis klar til at råde og vejlede dig igennem hele processen.

Vi tilbyder også, at vi påtager os rollen som projektleder, og koordinerer hele processen fra start til slut, og sørger for, at din spa bliver fuldstændig som du drømmer om.

Vi har faste samarbejdspartnere, hvilket betyder, at processen forløber uden problemer, da vi har mere end 19 års erfaring.

Du er altid velkommen til at skrive eller ringe til os! Vi står klar til at hjælpe dig og besvare dine spørgsmål til spa.