Spa

Mest populære spa

Villeroy & Boch Design Line udespa

Villeroy & Boch Design Line har vundet flere Design Awards, f.eks. Reddot Award, hvilket understreger det innovative design og kvaliteten af dette udespa. Fuldisoleret og med mindre rørtrækning, hvilket energioptimerer dette spa. JetPacks (flytbare ryglæn) med forskellig hydroterapi sørger for en spa-oplevelse udover det sædvanlige. Kan købes med eller uden “Audio”.

Villeroy & Boch Elegance Line Smart

Villeroy & Boch Elegance Line Smart tilbyder en høj-kvalitets pakke af features og udstyr. Det er naturligvis fuldisoleret og med mindre rørtrækning, hvilket energioptimerer spaet. Inklusiv JetPacks (flytbare ryglæn) med forskellig hydroterapi sørger for en spa-oplevelse udover det sædvanlige.

Villeroy & Boch Elegance Line Select

Villeroy & Boch Elegance Line Select er et fremragende valg til kunden med de mest krævende standarder.  Udover at være fuldisoleret og med mindre rørtrækning, hvilket energioptimerer dette spa, så har det også premium nakkestøtter, vandfald, interiør belysning, oplyst touch styring, og de nyeste tungsten Jetpaks samt meget mere.

Villeroy & Boch Elegance Line Plus

Plus versionen tillader kunden at sammensætte sin Smart/Select udganve fuldstændig som kunden ønsker. Bestem selv eksteriør, interiør, udstyr same Jetpaks. Du får naturligvis altid et fuldisoleret spa med mindre rørtrækning, som sørger for markedets laveste energiforbrug. Vælg selv hvilke JetPacks (flytbare ryglæn) med hydroterapi du ønsker for din yndligs spa-oplevelse.

Villeroy & Boch X-serie

Villeroy & Boch X-serie tilbyder et topklasse produkt til en lavere pris end topmodellerne uden at gå på kompromis med kvaliteten.  er luksus og innovativ teknologi smeltet sammen i et udespa. Her får du naturligvis også fuldisolering og fantastisk hydroterapi for de faste massagesæder.

Villeroy & Boch Comfort Line udespa

Villeroy & Boch Comfort Line er hvor du tilbydes innovativ teknologi til en fornuftig pris. Comfort Line går nemlig ikke på kompromis med kvalitet og driftsøkonomi på trods af det lavere prispunkt. Du får nemlig stadig fuldisolering og sæder med JetPacks. Derudover kan tilkøbes ekstraudstyr i form af Audio og WIFI styring.