Nedgravede pools

Herunder kan du se vores mest populære

Nedgravede swimming pools

Nedgravede pools hos Pool Eksperten
Pool standard

PP pool standard

En PP pool er et helstøbt kar, der er fremstillet i polypropylen. Materialet er miljøvenligt, og benyttes bl.a. i fødevareindustrien. Polypropylen udmærker sig også ved sin holdbarhed overfor det nordiske klima, slid, solens UV stråler, og samtidig er poolen meget nem at vedligeholde.

Pool i baghave

PP Pool med trappe

En PP pool kan opgraderes så den leveres med en indbygget trappe. En pool trappe er der mange, som vælger fordi det gør det nemt at komme op og ned i poolen.

Glasfiber pool er et meget populært valg af pool hos Pool Eksperten

Glasfiber Pool

En glasfiber pool er et helstøbt kar, som er et populært valg grundet sin store holdbarhed og styrke. Glasfiber poolen leveres med trappe, og er kendt for sine lave driftsomkostninger.

Beton pool eller støbt pool er en god løsning, hvis du har specielle ønsker til dybde i din pool

Liner pool

En liner pool er kendetegnet ved at der bliver etableret en skal, ofte af fundablokke eller lignende, hvorefter der monteres en liner.

Den støbte pool giver dig maksimal fleksibilitet, og her kan alt lade sig gøre. Vi bruger kun den bedste kvalitet liner, som sikrer en funktionel pool i mange år ud i fremtiden.

Pool med overdækning

PP Pool med bænk og trappe

PP poolen med både bænk og trappe er et yderst populært valg. Bænken giver dig mulighed for at sidde i poolen uden at skulle have hele kroppen under vandet. Bænken er et område, hvor man kan sidde trygt og hygge eller hvor du kan soppe fødderne.

Fritstående pools

Delvist nedgravet pool

En stor del af vores fritstående pools kan også delvist nedgraves. Det betyder, at du graver en del af poolen ned, og resten vil være synlig over jorden. Det er en lidt mere økonomisk løsning, hvor man forsat har alle fordelene som ved en fuldt nedgravet pool. Den delvist nedgravede pool er fremstillet i stål og er derfor yderst holdbar.

MERE END 19 ÅRS ERFARING

Hvad er Pool Ekspertens rolle?

Først og fremmest er vi eksperten i pools, og det er vores fornemmeste opgave at sørge for, at du får opfyldt alle ønsker til din kommende pool. Derfor råder og vejleder vi dig fra start til slut i processen, og fra mindste til største beslutning.

Vi tilbyder totalentreprise, hvilket betyder, at du overlader det hele til os. Vi påtager os rollen som projektleder, og koordinerer hele processen fra start til slut, og sørger for, at din pool bliver fuldstændig som du drømmer om.

Vi har faste samarbejdspartnere, hvilket betyder, at processen forløber uden problemer, da vi har mere end 19 års erfaring.

Vælger du selv at stå for etableringen af poolen eller vælger du en saml selv pool, står vi naturligvis klar til at råde og vejlede dig igennem hele processen også.

Du er altid velkommen til at skrive eller ringe til os! Vi står klar til at hjælpe dig og besvare dine spørgsmål til pools.