Safety Turtle 2.0 – Øg sikkerheden for børn og dyr omkring poolen

Safety Turtle 2.0 – Øg sikkerheden for børn og dyr omkring poolen
3. december 2019 Anders Koch Sørensen
I Nyheder
Poolalarm Safety Turtle - perfekt til børn og dyr
Nykøbing Falster – december 2019

Safety Turtle 2.0

De fleste poolejere, som også er forældre eller dyreejere, har uundgåeligt overvejet, hvordan de øger sikkerheden omkring deres swimmingpool. Safety Turtle 2.0 er et alarmsystem, som hjælper med netop dette.

Safety Turtle er en poolalarm, som består af en lille sender, der er udformet som en skildpadde. Den kan sættes om håndleddet på et barn (eller i halsbåndet på et kæledyr). Bliver den lille sender våd, vil det udlæse en  alarm fra alarmstationen.

Alarmstationen har en rækkevidde på op til 60 meter, og har ingen begrænsning for, hvor mange ekstra skildpadde-armbånd (sendere), der kobles til systemet.

Det betyder, at du kan øge sikkerheden omkring poolen, og minimere risikoen for ulykker.

Skulle uheldet være ude, og et barn med en Safety Turtle falder i poolen, vil alarmenstationen altså advare dig øjeblikkeligt. Dette kan potentielt afværge en ulykke.

KØB SAFETY TURTLE HER

Flere har fortalt os, at de også har haft taget systemet med til stranden, og endda med på ferie. De små skildpadde-armbånd er nemme at have med, nemme at sætte fast, og børn synes, at de er sjove på grund af deres udseende.

Sikkerhed omkring swimmingpoolen er et vigtigt emne, og Safety Turtle poolalarm er et redskab der øger sikkerheden for både børn og dyr, men det må naturligvis ikke betragtes som livreddende udstyr.

Det er et ekstra lag sikkerhed, og det kan ikke erstatte voksent og ansvarligt opsyn.

Poolalarm til børn - øger sikkerheden omkring poolen - Safety Turtle 2.0

GÅ TIL SAFETY TURTLE PRODUKTET

Kontakt formular

Du er altid velkommen til at kontakte os. Du kan bruge formularen herunder.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.