Messe: Aquanale 2021 i Köln

Messe: Aquanale 2021 i Köln
3. november 2021 Anders Koch Sørensen
I Nyheder
Köln, Tyskland – oktober 2021

Messe: Aquanale 2021

Vi glæder os altid til årets messer. Det er egentlig sjældent, vi føler, at vi har tid til at tage afsted, men det giver altid mening, når først vi lander på messen. Og vi prioriterer det for at kunne råde og vejlede vores kunder bedst muligt, også inden for de nyeste produkter.

Dette års messe var naturligvis berørt af Covid-19, hvilket betød færre udstillere end sædvanligt. Men vi fik snakket en masse swimmingpools og blev klogere på så mange produkter.

Der var både gamle kendinge og bestsellere, som har været på markedet i mange år, men der var også nye og opdaterede produkter.

Vi fik f.eks. set hele ASEKO’s produktportefølje. Det er virkelig et stærkt line-up de har lavet og vildt mange funktioner, som de har fået puttet ind i deres anlæg.

Vi glæder os også til at få lov at teste efterfølgeren til Pool Lab 1.0, som kommer til at hedde Prime Lab 2.0. Den så spændende ud med sin store touch skærm. Det bliver helt sikkert et hit for danske poolejere.

Prime Lab 2.0 pool tester er næste generations pool tester.

Vi mødtes med LUXE POOL, som laver nogle virkelig lækre glasfiber swimmingpools. Faktisk har de også en linje med rustfri stål swimmingpools, som virkelig trak meget opmærksomhed for sit ekstremt flotte look.

Vi mødtes naturligvis med Wendt&Sørensen, Fluidra (Astralpool), Cefil pool, Gullberg&Jansson (Zodiac) og mange flere.

Se en video fra vores besøg her:

Kontakt formular

Du er altid velkommen til at kontakte os. Du kan bruge formularen herunder.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.