Ny hjemmeside

Ny hjemmeside
2. maj 2019 Anders Koch Sørensen
I Nyheder
Pool Eksperten Medarbejder
Nyt design og nye features

Ny hjemmeside

I bestræbelserne på at blive Danmarks største, bedste og mest benyttede firma/webshop i poolbranchen, har vi netop lanceret en ny hjemmeside og webshop med nyt design og nye funktioner.

Med det nye design har vi forsøgt at gøre brugervenligheden endnu bedre. Vi tilfører vejledning i forhold til, hvilket produkt, der passer lige netop til dig.

Derudover har vi opdelt siden i fem forskellige universer (Pools, Spa, Sauna, Udendørsarealer og Videncenter). På denne måde kan du dykke ned i lige netop det univers, som interesserer dig aller mest.

Vi har tilføjet en ny gratis Online Service, hvor vi sender dig relevante vejledninger og gode råd, når det er mest relevant for dig. Det kunne f.eks. være når det var tid til at lukke poolen ned for vinteren, hvor vi giver dig vores anbefalinger. Læs mere om vores Online Service her!

Vi håber du kan lide siden!? Hvis du har gode idéer til vores webshop eller gode råd, er du velkommen til at skrive til os. Vi er ikke nær så store eksperter i IT, som vi er i pools, spa og sauna. 😉