Kemiberegner: Har du prøvet den?

Kemiberegner: Har du prøvet den?
8. november 2021 Anders Koch Sørensen
I Nyttig viden
Nykøbing Falster – november 2021

Kemiberegneren: Har du prøvet den?

Vores kemiberegner har været online på vores hjemmeside et godt års tid og vi kan se, at den flittigt bliver brugt. Har du prøvet den? Måske driller beregningerne slet ikke dig, som den kan gøre alle andre.

doubting-woman

Idéen var, at den skulle være en hjælp og at kunderne skulle vende tilbage og bruge den. Vi tænkte at den måtte være til stor hjælp til nyere poolejere som ikke ved, hvor meget af de forskellige vandplejeprodukter, de skulle tilsætte.

Men sommetider tror man bare noget er en bedre idé, end det rent faktisk viser sig at være hos kunderne.

Vi sælger også den populære Blue Connect, og den har en lignende indbygget funktion, som ligeledes beregner, hvor meget du skal tilsætte, hvilket måske er smartere end vores, som kun er på “hjemmesiden”.

Pool lab 1.0 har en lignende funktion via deres app, hvor måleapparatet kan overfører målingerne via bluetooth og ligeledes give en beskrivelse af, hvordan vandværdierne igen kommer tilbage til idealområdet.

Kemiberegneren forklarer, hvor meget klor skal du komme i dit spa

Den er egentlig ret nem at bruge. Du skal lave en måling af dit vand. Derefter indtaster du målingen samt hvilket produkt du benyttter og så fortæller poolberegneren dig, hvor meget du skal bruge for at komme tilbage til idealområdet.

Du er velkommen til at prøve kemiberegneren herunder og fortælle os om den fungerer for dig. 🙂

God fornøjelse.

Alternativt kan du prøve SpaCares spaberegner, måske den falder bedre i din smag. :-.)