Guide: Vinternedlukning af din pool

Guide: Vinternedlukning af din pool
17. oktober 2019 Anders Koch Sørensen
I Nyttig viden
Pool Eksperten – Sådan lukker du din pool ned til vinteren

Guide: Vinternedlukning af din pool

Efteråret er i den grad kommet til Danmark, og inden vi får set os om, banker vinteren på. Det betyder, at temperaturerne efterhånden er så lave, at poolen kan lukkes ned og gøre klar til vinteren.

OBS! Pool Eksperten anbefaler, at temperaturen i poolvandet er mindre end 10 grader før der lukkes ned. Gør du det tidligere, risikerer du at få alger og “mosevand”.

Sådan lukker du din pool ned for vinteren

 

Alle kan få gavn af vores guide til nedlukning af poolen

Uanset om du er i tvivl omkring, hvordan du skal lukke din pool ned for vinteren eller om du har helt styr på det, kan du læse, hvordan Pool Eksperten anbefaler, at du klargør din pool til vinteren.

Vi tager dig gennem hele processen om at lukke en swimming pool ned. Lige fra rækkefølgen, hvad der skal gøres, og vi fortæller, hvilke værdier du skal sigte efter, samt hvilke produkter du skal bruge til at regulere værdierne i vandet, så du til sidst står med en pool, som sikkert kan overvintre, sam er nem at starte op i foråret.

KLIK HER OG LÆS GUIDEN TIL VINTERNEDLUKNING AF POOLEN

 

Læs Pool Ekspertens guide: Sådan starter du din pool op i foråret, som er placeret i vores videncenter, hvor du også kan finde meget anden nyttig viden omkring pools, spa og sauna. God læselyst.

 

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 72 20 66 61 eller benytte vores kontaktformular herunder

Kontakt formular

Du er altid velkommen til at kontakte os. Du kan bruge formularen herunder.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.