Varmepumper fra Gullberg & Jansson

Varmepumper fra Gullberg & Jansson

Varmepumper fra Gullberg & Jansson

Hos Pool Eksperten tilbyder vi et bredt sortiment af varmepumper fra Gullberg & Jansson, som er markedets førende leverandør af poolvarmepumper i Norden. Vi har et højt service- og vidensniveau samt markedets bredeste sortiment af poolvarmepumper med effekter fra 2,9-96 kW.

Hos Pool Eksperten leverer vi leverer vi poolvarmepumper fra markedets førende leverandør af poolvarmepumper i Norde Gullberg & Jansson, som har tilpasset deres miljørigtige poolvarmepumper til nordiske klimaforhold.

De har siden starten i 2002 levererat cirka 18.000 poolvarmepumper som Pool Eksperten er en del af. Vi tilbyder et højt service- og vidensniveau samt markedets bredeste sortiment af poolvarmepumper med effekter fra 2,9-96 kW.

Vi er meget glade for at kunne tilbyde næste generations miljørigtige poolvarmepumper. Disse pool-varmepumper er WiFi-kompatible, lydsvage og endnu mere energibesparende end deres forgængere. Den nye X-serie er også udstyret med Inverterkompressor.

Q-serien, X-serien og S-serien er WiFi-kompatible, så poolvarmepumpen nemt kan styres via en app i din smartphone (iPhone/Android).

Med Gullberg & Janssons gratis app ”PoolTemp” kan du blandt andet justere badetemperaturen, aktivere timeren, slukke og tænde for poolvarmepumpen og følge temperaturudviklingen.

Q-serien og X-serien er udstyret med inverterkompressor for højest mulige varmeeffekt, virkningsgrad og energibesparelse. X-serien har også en Silent-indstilling for endnu mere lydsvag drift og lavest mulige støjniveau.

Den miljørigtige poolvarmepumper forlænger badesæsonen, og du får samtidig en energieffektiv og miljøvenlig opvarmning af din pool.

 

Sammenlignet med elvarme kan du regne med en besparelse på 65-85 %, hvilket medfører en virkelig god investeringslogik.

 

Poolvarmepumper er gennemgående kendetegnet ved høj kvalitet med hensyn til materiale- og komponentvalg samt tiltalende design.

Gullberg & Janssons miljørigtige poolvarmepumper i Q-serien og X-serien skønnes at have en forventet levetid på cirka 15 år.

Poolvarmepumper i S-serien, som er beregnet til indendørspools, anvendes normalt året rundt, og levetiden for disse skønnes i disse tilfælde til cirka 10 år.

I levetiden kan man dog forvente sig at måtte udskifte dele i poolvarmepumpen som en del af normal slitage.

Pool Eksperten tilbyder service og support af høj klasse. Vi satser en stor del af vores ressourcer på at gøre det problemfrit for forbrugerne at eje produkterne, og her er adgang til vores netværk af service-partners, reservedele og førsteklasses service og support vigtige aspekter.

Kontakt os hvis du skulle have spørgsmål til et produkt: info@pool-eksperten.dk – telf: 72206661

 

Vi tilbyder fire serier af varmepumper fra Gullberg & Jansson til udendørs pools

• P-serien
• Q-serien
• X-serien
• S-serien

Vores poolvarmepumper er gennemgående kendetegnet ved robust kvalitet med hensyn til materiale- og komponentvalg samt tiltalende design.
De fire forskellige poolvarmepumpeserier adskiller sig primært fra hinanden med hensyn til varmeeffekt, virkningsgrad (COP), støjniveau og design.
3-faseudførelse anbefales til større poolvarmepumper
For større poolvarmepumper med sikringsbehov, der overstiger 10 A, hvilket fx gælder Q30, X30, anbefales altid 3-faseudførelse (3P), hvis 3-fasetilslutning er tilgængelig.

Nogle af fordelene ved 3-faseudførelse er en blidere motorstart for kompressoren, hvilket kan bidrage til længere levetid for produktet – og en mere jævn belastning af el-nettet – hvilket mindsker risikoen for, at en hovedsikring springer.
Gullberg & Janssons poolvarmepumper i X-serien, som har 1-faseudførelse, er også samtlige udstyret med blød start for kompressoren, hvilket kan bidrage til en længere levetid for produktet.

Modeloversigt varmepumper fra Gullberg & Jansson til pools

P-serien

• Kompakt hvidt plastkabinet
• Laveste investeringsomkostning
•  Modeller til både mindre pools og pools i normalstørrelse

2 års materialegaranti

3 års materialegaranti på kompressoren

Find produktet her: P-serien

Poolpumpe fra Gullberg & Jansson P-serien

 

Q-serien

•  Kompakt grålakeret stålkabinet
• Lav investeringsomkostning
• WiFi-kompatibel
3 års fuldservicegaranti
7 års materialegaranti på kompressoren

Find produktet her: Q-serien

Varmepumpe swimmingpool fra Gullberg & Jansson som er Wifi kompatibel

S-serien

•  Unikt split system udviklet til indendørs pool

•  Meget lav samlet omkostning

•  Ingen frostrisiko, funktion ned til -15 grader celcius

• WiFi-kompatibel

3 års fuldservicegaranti

7 års materialegaranti på kompressoren

Find produktet her: S-serien

Gullberg & Jansson varmepumpe S-serie

X-serien

•  Inverterkompressor for højest mulige varmeeffekt, virkningsgrad og energibesparelse

• Laveste mulige samlede omkostning

•  Silent-indstilling for endnu mere lydsvag drift

• WiFi-kompatibel

3 års fuldservicegaranti

7 års materialegaranti på kompressoren

Find produktet her: X-serien

Poolpumpe fra Gullberg&Jansson serie X (X60)

 

Prisgaranti i Danmark !!!

Vi har også alt i opvarmning af indendørs pools. Ring til os for et uforpligtende tilbud der vil spare dig en masse penge i opvarmning af din swimmingpool eller dit spabad.

Vi har udelukkende positive erfaringer med vores varmepumper og har inden for de sidste par år solgt utrolig mange. Blandt vores kunder kan nævnes Fredensborg slot, flere større campingpladser i norden samt mange privat kunder. Vi har leveret varmepumper til swimmingpools med helt op til 500 m3 vand og til spabade med blot 1 m3 vand.

Vi har stor erfaring med salg, service samt dimensionering af varmepumper til pool og spa i alle størrelser og har montører i hele norden.

Ring og få en snak med os, vi er altid klar til at hjælpe.

Tlf.: 72 20 66 61

Mail: info@pool-eksperten.dk

Klik her for at se vores store udvalg af Gullberg & Jansson varmepumper

 

Fandt du svar på dit spørgsmål?

Disse artikler kan måske være interessante for dig?

Kommentar (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*