Swimspa

Swimspa

Swimspa i absolut top kvalitet

Er du til afslapning og fysisk aktivitet? Så er Swimspa noget for dig. Swimspa tilbyder en unik kombination af alle attraktive egenskaber, som en spa tilbyder og har yderligere fordelene som ved den klassiske pool. Med Swim Spa eller svømme spa får du et produkt, der i kvalitet er helt i top.

Med de kraftige svømme jets vil det føles, som om du svømmer i en endeløs pool.

Er du vild med varmt vand og vil du gerne både slappe af og dyrke motion?

Swim Spa’en er en unik kombination af det attraktive ved en spa og fordelene ved en klassisk pool. Swim Spa’en giver mulighed for at slappe af, svømme og lave vandaerobics på ét og samme sted. Og så fungerer den også som en traditionel spa.

I det danske klima egner det sig bedst i en svømme spa med en vandtemperatur på 34 grader. Swim Spa er den eneste pool på markedet, som kan bruges udenfor hele året. Temperaturen kan justeres helt efter behov – kold 25 grader eller forfriskende 30 grader, og vidunderlige 38 grader i den kolde vinter.

Slet ikke som en swimming pool

Swim Spa’en giver rig mulighed for forskellige familieaktiviteter. Den fungerer som svømmetræner, men fylder ikke hele haven. Det er den ideelle løsning for dem, der gerne vil have daglig motion, men også gerne vil slappe af og restituere på ét og samme sted.

Swim Spa’en kræver minimal vedligholdelse og yderligere er installationen enkel. Swim Spa’en kan nedgraves som vist eller placeres direkte på jorden, plænen eller hvor man vil. Det er standard i Danmark, at Swim Spa’en leveres med termo top madras og er en af de spa på markedet, der er bedst isoleret.

Swim Spa’en er færdigbygget fra leverandøren og kræver kun strømtilslutning samt påfyldning af vand, før den er badeklar.

Fandt du svar på dit spørgsmål?

Disse artikler kan måske være interessante for dig?

Kommentar (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*