Kantfliser

Kantfliser til alle typer pools. Kantfliserne er i mange tilfælde prikken over i’et og har en afgørende effekt for helhedsindtrykket.

Kantfliser til alle typer pools. Kantfliser til pools er vigtig for helhedsindtrykket.Kantfliser til alle typer pools. Kantfliser til pools er vigtig for helhedsindtrykket.Kantfliser til alle typer pools. Kantfliser til pools er vigtig for helhedsindtrykket.
Natura-Serien

KIRUNA KANTFLISE

Eksklusiv serie af kantfliser af natursten. De 4 farver er specielt udvalgt til vores nordlige stil og klima. Den børstede overflade føles behagelig og lækker, men stadig skridsikker. Serien leveres i lige fliser, stort udvalg af radiusfliser og forskellige hjørner. Det må anses som en af de absolutte smukkeste løsninger til og omkring pool-området.

NAPOLI KANTFLISE

Med Napoli kantflise tilbyder vi en natursten med næse. Kantflisen er skåret ud af et stykke 6 cm naturstensblok. Næsen, som dykker ned i bassinet, giver et smukt færdigt bassin. Den leveres ligesom de øvrige kantfliser i et bredt udvalg af lige fliser, radius fliser og hjørnefliser. Den leveres i de 4 kendte naturstens farver som man går igen fra Kiruna.

Terrassefliser i serien Natura er også tilpasset til denne type kantfliser.

NATURA TERRASSEFLISE

Serien Natura omfatter også terrassefliser som kan leveres i samme farver som kantfliserne. Vi giver dig nu mulighed for at belægge din terrasse eller pool-område med disse unikke og yderst eksklusive granitfliser. Fliserne leveres i de 4 samme specialudvalgte farver som går igen fra kantfliserne.

Ceramica-Serien

Elegant og unik ”High end” kantfliser og terrassefliser fremstillet af keramisk porcelæn. Serien leveres i 20 mm fliser, som er anvendelig til udendørs samt indendørs brug. Banebrydende for Ceramica serien er at de leveres i et bredt udvalg af bla. radius & hjørner, hvilket ikke tidligere er set i dette omfang.

CERAMICA TERRASSEFLISE

Ceramica serien tilbyder også terrassefliser, som leveres i samme 3 farver som kantfliserne. Terrassefliserne er tilgængelige i moderne storformater 120x60x2 cm og 60x60x2 cm, dette giver dig mulighed for at opnå et unikt high end udtryk til din terrasse eller pool-område.

MARANELLO KANTFLISE

Elegant, smuk og banebrydende kantflise i keramisk porcelæn. Serien leveres i lige fliser samt et stort udvalg af radiusfliser og diverse hjørner, hvilket ikke tidligere er set indenfor keramiskfliser. Serien kan anvendes til de fleste standard swimmingpools der findes på markedet. Flot bearbejdet kantflise med poleret og afrundet front samt poleret og faset i bagkanten. For at fuldende pool-området findes der tilhørende terrassefliser i de samme 3 farver som er tilgængelig i serien.

De keramiske porcelænsfliser er frostsikre, syrefaste, klorbestandige og resistente over for olie. Dette gør dem yderste vedligeholdelsesvenlig og tåler også rens med højtryksrenser.

ST. TROPEZ KANTFLISE

*Bemærk størrelsen på fliserne 120x60x2 cm!*

Lækker og moderne kantflise i keramisk porcelæn. Storformatet i 120×60, giver en helt unik og eksklusiv afslutning til din swimmingpool. Den skridsikker overflade kombineret med kantmarkeringen giver den optimale sikkerhed. Flisernes forkant og bagkant er poleret og faset, samlet giver dette et visuelt færdigt udtryk.

De keramiske porcelænsfliser er frostsikre, syrefaste, klorbestandige og resistente over for olie. Dette gør dem yderste vedligeholdelsesvenlig og tåler også rens med højtryksrenser.

Serien leveres i lige fliser samt 45 graders skåret hjørner. Der findes tilhørende terrassefliser i serien.

Rustica-Serien

En serie i støbt beton. Vi præsentere et utroligt bredt program indenfor kantfliser. De mange designs og farvemuligheder, giver dig mulighed for et utal af kombinationsmuligheder. Alle kantfliser leveres i et bredt udvalg af lige fliser, radiusfliser og hjørnefliser så de kan anvendes til næsten samtlige former for pools.

FLORIDA KANTFLISE

FLORIDA er den klassiske kantflise, som mange kender. Designet blev importeret fra USA i 70’erne, og denne flise var startskuddet til en produktion af kantfliser. Siden har serien været den mest populære blandt forbrugerne. Designet med skvulpekanten giver poolen en markant og elegant afslutning. FLORIDA kan leveres i et stort udvalg af forskellige radiussten og hjørnesten.

Leveres med Scandi-Roc’s velkendte rustikke og skridsikre overflade.

HELSINKI KANTFLISE

HELSINKI er en tidsløs kantflise, både hvad angår design og funktionalitet. Designet er velegnet til montering af f.eks. overdækning, sikkerhedsdug m.v. HELSINKI kan leveres i et stort udvalg af forskellige radiussten og hjørnesten.

Leveres med Scandi-Roc’s velkendte rustikke og skridsikre overflade.

ATHEN KANTFLISE

ATHEN serien blev udviklet, da en stor del af de udenlandske forbrugere efterspurgte netop dette design. Den stigende efterspørgsel på eksportmarkederne samt hjemmemarkedet har gjort, at programmet efterhånden er blevet komplet med mange forskellige radius og hjørner. Næsen, som dykker ned i bassinet, giver et smukt færdigt bassin. Serien egner sig pga. næsen særdeles godt til linerpools.

Leveres med Scandi-Roc´s velkendte rustikke og skridsikre overflade.

MONTERINGSMATERIALE

Scandi-Roc forhandler en række forskelligt tilbehør til vore produkter. Tilbehøret er med i programmet for, at du som kunde ikke skal være i tvivl om, at du anvender de korrekte produkter til nedlægning mm.

Produkterne omfatter tilbehør som fuge, farvepulver til indfarvning af fuge, klæber, fugemasse & imprægnering.

Alle produkter kan leveres sammen med fliserne, således de kommer som en færdig pakke.

Fandt du svar på dit spørgsmål?