Olympia kantfliser og terrassefliser

Kantfliser er vigtige for det samlede udtryk!

Kantfliser eller fliser til omkring poolen

Pool Eksperten tilbyder en lang række kantfliser og terrassefliser til omkring poolen i høj kvalitet.

Ingen tvivl om at de rigtige kantfliser eller terrassefliser omkring swimmingpoolen skaber helhed og fuldender hele det æstetiske udtryk omkring poolen.

Olympia – Vådstøbte betonfliser

Bliv inspireret af denne smukke serie af vådstøbte fliser! Serien er kendetegnende for dets lyse farver i Indian White og Indian Beige. Fås som galt flise og en flise med struktur. Med de tilhørende belægningsfliser kan du skabe rammerne om et gennemført sydtropisk poolområde.

Olympia-serie: 1. Sparta kantfliser

Sparta er kendetegnet ved det enkelte og varme udtryk i flisen. Leveres i farverne Indian White og Indian Beige. Fliserne fås i mange forskellige radiusmål så de kan passe til næsten samtlige pools på markedet. En utrolig flot og stilfuld flise! Se også tilhørende belægningsfliser som fuldender serien.

Serien leveres i lige fliser, radiusfliser og forskellige hjørner – både indvendige og udvendige.

Der findes til Sparta også tilhørende terrassefliser.

Farveskema for Spartakantfliser:

Sparta kantfliserne leveres i 2 forskellige farver. (21) Indian White og  (22) Indian Beige

Flisetyper for Sparta kantfliser:

Der findes forskellige typer af Sparta fliserne, så der med sikkerhed findes en løsning til enhver swimmingpool og terrasse.


Kontakt os for tilbud på Sparta kantfliser!

Olympia-serie: 2. Roma kantfliser:

Spændende serie af fliser som med en unik struktur overflade giver mulighed for at skabe en utrolig hyggelig atmosfære til poolområdet. Se også de tilhørende belægningsfliser som fuldender dit projekt.

Serien leveres i lige fliser, radiusfliser og forskellige hjørner – både indvendige og udvendige.

Der findes til Roma serien også tilhørende terrassefliser.

Farveskema for Roma kantfliser:

Roma kantfliserne leveres i 2 flotte farver. (21) Indian White og (22) Indian Beige

Flisetyper for Roma kantfliser:

Der findes forskellige typer af Roma fliserne, så der med sikkerhed findes en løsning til enhver swimmingpool og terrasse.

Kontakt os for tilbud på Roma kantfliser!

 

Olympia-serie: 3. Sparta terassefliser:

For at fuldende dit flisevalg leverer vi terassefliser passende til Sparta. Fliserne leveres med samme farve og struktur som kantfliser og giver dig mulighed for at skabe dit helt personlig poolområde. Leveres i de to farver Indian White & Indian Beige. En helt speciel flise som er lavet specielt til poolområder og terrasser.

Farveskema for Sparta terrassefliser:

Modena kantfliserne leveres i 2 forskellige farver. (21) Indian White (22) Indian Beige.

Flisetyper for Sparta terrassefliser:

Der findes én type terrasseflise i Sparta serien.

Kontakt os for tilbud på Sparta terrassefliser!

 

Olympia-serie: 4. Roma terrassefliser:

Olympia terrassefliser leveres i denne serie med struktur som passer til kantflisen Roma. Serie leveres i forskellige formater, så du kan danne spændende forbander som netop udgør en af hovedingredienserne i det romerske udtryk. Leveres i de to farver Indian White & Indian Beige.

Farveskema for Roma terrassefliser:

Roma terrassefliserne leveres i 2 forskellige farver. (21) Indian White og (22) Indian Beige.

Flisetyper for Roma terrassefliser:

Der findes fire forskellige typer terrassefliser i Roma serien, så der med sikkerhed findes en løsning til enhver terrasse.

Kontakt os for tilbud på Roma terrassefliser!

 

Olympia serien

Beton kantfliser

Støbte betonelementer består af naturprodukter, og som følge deraf vil der altid være variationer i udseende.

Vi kan levere både tørstøbte og vådstøbte betonelementer. Kendetegnet for de tørstøbte beton produkter er en rustik overflade, som har en åben porestruktur. Kendetegnet for en vådstøbt beton er, at den har en mere ensartet og jævn overflade.

 

Nedenstående har vi beskrevet og forklarer de naturlige forekomster / kendetegn som man bør være opmærksom på når man vælger beton elementer, da disse ikke må forveksles med reklamationsberettigede fejl.

 

Kalkudfældning og farveforskelle.

Kalkudfældning kan opstå og er en naturlig del af hærdningprocessen, udfældningerne forsvinder typisk af sig selv indenfor 1-2 år, i særlige tilfælde op til 3 år. Vil man ikke vente, så kan en afsyring afhjælpe udfældningen.

Selvom kalkudfældninger er et almindeligt kendt fænomen og det ikke er muligt at undgå disse via interne kontroller, betyder det ikke at vi hos SR ikke tager problemet alvorligt. Derfor tilsætter vi fordyrende ingredienser ved produktion af vores beton elementer, hvorved kalkudfældninger reduceres. Men helt at undgå at der kan forekomme kalkudfældninger på nogle af vore beton produkter, er desværre ikke muligt.

Farveforskelle er en naturlig forekomst på betonvarer. Disse forskelle opstår som følge af forskelle i hærde forhold, fugtindhold, sand og grus, temperaturforhold inden hærdning og lignende. Farveforskelle vil med tiden blive gradvist udlignet.

Kalkudfældningerne opstår først, når stenene er stablet på paller, og ofte også efter, at de er leveret. Det er derfor en fordel, at lægge stenene umiddelbart efter de er leveret, og i hvert fald undgå at stenene står på paller i flere måneder inden de lægges. Sten der er leveret i efteråret, og først lægges til foråret, har langt større risiko for at få nogle meget kraftige udfældninger. Kan længere tids opbevaring ikke undgås, bør stenene stå tørt så de ikke udsættes for fugt i form af regn, kondens osv.

For yderligere info omkring kalkudfældninger henviser til Belægningsgruppen, Dansk Beton – www.betonsten.dk – Borchure: Kalkudfældninger.

Struktur

Strukturforskelle forekommer hyppigt i beton produkter, da støbeprocessen er meget kompliceret, med mange faktorer der har betydning for overfladens udseende, vil der altid være variationer i de enkelte elementers udtryk.

Jernudfældning.

Støbte betonelementer kan i nogle tilfælde have rustpletter. Pletterne stammer fra jernholdige partikler i det sand og grus, som stenene er støbt af, f.eks. i form af lerjernsten. Det er naturligvis noget man prøver at undgå, men helt eliminere det kan man ikke. Udfældningerne kan variere noget i farve, afhængig af i hvilken form jernet er tilstede. Jernudfældningerne er ikke skadelige for betonen, og visse typer forsvinder med tiden.

Tolerancer.

Tolerancer på +/- 2 mm i forhold til oplyste mål skal accepteres. Vådstøbte fliser i serien OLYMPIA må tolerancer på +/- 3 mm accepteres.

 

Kontakt formular

Du er altid velkommen til at kontakte os. Du kan bruge formularen herunder.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.