Nyttig viden: Vandbehandling i spabade

Nyttig viden: Vandbehandling i spabade
8. maj 2019 Anders Koch Sørensen
Pool Eksperten – Strenge krav til vandet i spabade

Nyttig viden: Vandbehandling af spa og udespa

På grund af de høje temparaturer, som vandet ofte har i spabade og udespa, stilles der store krav til vandbehandling. Bakterier og microorganismer trives storartet i lige netop disse forhold. Derfor er det ekstra vigtigt, at du har helt styr på, hvordan du holder dit spabad eller udespa fri for bakterier og lignende.

Er du i tvivl omkring, hvordan du renser dit spabad eller udespa? Eller hvilke værdier i vandet, som du skal sigte efter? Så kan du følge Pool Ekspertens guidelines og vejledning, så du kan bade sikkert.

Alle kan få gavn af vores guide til vandbehandling af spa og udespa

Er du ikke i tvivl omkring hvordan du skal vandbehandle dit spa, men har i stedet helt styr på det? Så kan du stadig få gavn af at læse, hvordan Pool Eksperten anbefaler, at du renser og vedligeholder dit spa eller udespa.

Vi fortæller i guiden, hvilke værdier du skal sigte efter, samt hvilke produkter du skal bruge til at regulere værdierne i vandet, så du til sidst opnår det perfekte badevand i dit spa.

 

Læs Pool Ekspertens vejledning: Vandbehandling til spa, som er placeret i vores videncenter. I vores videncenter kan du også kan finde meget anden nyttig viden omkring pools, spa og sauna. God læselyst.

 

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 72 20 66 61 eller benytte vores formular herunder

Kontakt formular

Du er altid velkommen til at kontakte os. Du kan bruge formularen herunder.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.