PP pools information

PP pools information

PP pools

PP står for “polypropylen”, hvilket er et miljøvenligt materiale der bl.a. også benyttes i fødevareindustrien. Materialet udmærker sig også ved sin styrke overfor det nordiske klima, slid, solens UV stråler, og så er poolen meget nem at holde ren.

PP pools er produceret siden 1996, og er derfor en af de nyere materialer inden for pool fremstilling. For mange falder valget hurtigt på en PP pool. Den hurtige og enkle etablering samt prisen på selve poolen, gør det nemt at tage denne beslutning.

Poolen kommer færdig fra fabrik på en stor trailer eller eksport bil direkte til deres indkørsel. PP pools kan hvis det ønskes, være monteret med skimmer, lamper, dyser osv fra fabrikken. Så hvis hullet er klart i haven, skal deres nye PP pool blot løftes på plads.

Miljøvenligt materiale

Vores PP-swimmingpools bliver produceret af miljøvenligt og ikke-toksisk polypropylen i tykkelsen 8 mm med UV-stabilisator mod solstråling. Efter en række utilfredsstillende erfaringer med forskellige producenter begyndte vi fra 2007 at bruge materialer udelukkende fra det tyske selskab Simona – Europas nummer et for kvalitet. I almindelighed er en PP-swimmingpools tidsestimeret til at holde  25-30 år, hvilket primært afhænger af det samlede pleje af poolen, brugen af kemikalier,  osv.

– Vores swimmingpools er fremstillet af miljøvenlige og harmløse polypropylen. Tykkelser fra 8 til 51 mm med UV stabilisator.

– Dette materiale er modstandsdygtigt overfor kemikalier, som bruges til vedligeholdelse af vand.

10 års garanti for vandtæt svejsninger af Central-pool swimmingpools
10 års garanti for vandtæt PVC-rør limet af Central-pool
2 års garanti for alt andet udstyr leveret af Central-pool.

Fandt du svar på dit spørgsmål?

Kommentar (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*