Poolpumper generel information

Poolpumper generel information

Poolpumpen er swimmingpoolens hjerte!!

For god vandbehandling i sin swimmingpool, skal man, udover kemi og sandfilter til pool, sikre sig en driftssikker og korrekt mængde cirkulation af vandet i svømmebassinet. Vi hjælper gerne med at beregne den rette størrelse poolpumpe og filterstørrelse.

Med filterpumper fra Kripsol og Badu Speck, finder du både de klassiske on/off poolpumper og de nye energibesparende frekvensstyrede filterpumper, der kan indstilles i forskelle hastigheder, til de tidsrum poolen ikke benyttes og derved ikke kræver så stor vandcirkulation gennem sandfilteret. Når filteret skal returskylles, kan disse filterpumper give ekstra kraftig tryk. Det giver samlet en stor besparelse i vand-, kemi- og strømforbruget.

Poolpumper fra Kripsol

Koral serien fra Kripsol er den mest anvendte pool pumpe i Skandinavien. Pumpen er rimelig støjsvag og har stor kapacitet. Vi anbefaler denne serie til pools med vandindhold helt op til 150 m³ og kan placeres tæt ved opholdssteder. Pumpen leveres med et kraftig forfilter og transparent låg.

 • 230v / 400v – 50 Hz – IP 55 beskyttet.
 • 2850 omdrejninger – Indbygget overbelastningssikring.
 • Pumpehus i termoplast med glasfiber forstærkning.
 • Placeres under vandniveau (Ikke selvansugende).
 • Godkendt til 3 % saltvand
 • Der medfølger unionsæt. Op til 1 HK 50mm og derover 63mm.

Poolpumper fra Speck

Badu 90 serien fra Speck, en top klasse af kvalitets pool pumper, fremstillet af de bedste materialer for solid og sikker drift, i mange størrelser til offentlige og private pools. Selvansugende op til 3 meters højde og med stor meget kapacitet. Leveres med et kraftig PP forfilter, let aftagelig transparent låg og et bespændingsværktøj for omløber ved skruelåg.

 • Motoreffekt: 0,30 – 2,60 kW – 400/230v
 • Kapacitet: < 12 – 22 h/m
 • Flow kapacitet: 10 – 50 m³/h
 • Pool størrelse: < 250 m³
 • Rimelig lydsvage
 • Indbygget overbelastningssikring
 • Godkendt til klor og 0,5 % saltvand
 • Leveres ekslusiv tilslutningsunioner.

Cirkulationspumper fra Zodiac

Poolens rensningsanlæg består af cirkulationspumpe og sandfilter med filtermedium. Rensningsanlægget er helt afgørende for poolvandets kvalitet og kan fjerne cirka 80-90 % af poolvandets eventuelle urenheder. Cirkulationspumpen er poolens hjerte, og for optimal vandrensning anbefales det at rense det samlede poolvandsvolumen mindst fire gange i døgnet.

Cirkulationspumperne FloPro og FloPro VS Zodiac er en af verdens førende kvalitetsproducenter af cirkulationspumper med cirka 500.000 installationer rundt om i verden. Zodiacs miljøsmarte cirkulationspumper, FloPro og FloPro VS, er energieffektive, lydsvage og har en lang forventet levetid. Samtlige cirkulationspumper er meget nemme at installere, og det går hurtigt at erstatte en eksisterende pumpe, takket være retrofit-installation med lav eller høj bundplade. Det store forfilter på 2,6 liter mindsker også behovet for vedligeholdelse.

                                                                                                                                                                         

FloPro – energieffektive poolpumper med én hastighed og med lang levetid

FloPro og FloPro VS har begge 3 års materialegaranti og er fremstillet af robust, korrosionsresistent polypropylenplast for at give en mere lydsvag drift og lang levetid for produktet. FloPro er en pumpe med én hastighed, og den fås i 9 forskellige modeller, fra 0,5-2,0 hk og i både enkelfase- og trefaseudførelse. FloPro VS er en pumpe med variabel hastighed for højest mulige energibesparelse og lydsvag drift.

FloPro og FloPro VS har begge 3 års materialegaranti og er fremstillet af robust, korrosionsresistent polypropylenplast for at give en mere lydsvag drift og lang levetid for produktet. FloPro er en pumpe med én hastighed, og den fås i 9 forskellige modeller, fra 0,5-2,0 hk og i både enkelfase- og trefaseudførelse. FloPro VS er en pumpe med variabel hastighed for højest mulige energibesparelse og lydsvag drift.

Cirkulationspumperne FloPro er blandt de mest energieffektive, der findes på markedet. FloPro 75 (med 3/4 hk) giver for eksempel samme vandflow (m3 /h) som mange andre producenters cirkulationspumper med 1,0 hk*. Dette giver op til 25 % energibesparelse for ligeværdig pumpekapacitet. * Baseret på andre producenters pumpekapacitetskurver.

FloPro VS – pumpe med variabel hastighed for højest mulige energibesparelse

FloPro VS er en miljøsmart pumpe med variabel hastighed med 8 forskellige hastigheder, hvilket giver to primære fordele: op til 90 % mindre strømforbrug og en meget lydsvage drift. FloPro VS kan være aktiv i længere perioder i dagens løb, med lavere hastigheder. Med disse energibesparelser kan FloPro VS give en payback-tid på bare 3-4 poolsæsoner (afhængigt af de lokale elpriser per kilowattime). FloPro VS omfatter en lav og en høj bundplade samt 50/63 mm limtilslutninger med unionkobling. FloPro VS er kompatibel med produktet AquaLink TRi til fjernstyring via app.

Vi anbefaler at rense det samlede poolvandsvolumen mindst 4 gange i døgnet for at opnå en optimal vandrensning. Vælg den rette cirkulationspumpe til netop din pool ved at læse tabellen nedenfor igennem.

Fandt du svar på dit spørgsmål?

Disse artikler kan måske være interessante for dig?

Kommentar (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*