Pool overdækninger generel information

Pool overdækninger generel information

Pool overdækninger i høj kvalitet hos Pool Eksperten.

Pool Eksperten tilbyder Gullberg & Jansson’s prisrimelige  og veldesignede pooltage af høj kvalitet. Gullberg & Jansson er kendt for deres kvalitet og er markedets førende leverandør af pooltage i Norden og har et højt service- og vidensniveau.

Pool Eksperten leverer pooltage i boks, som byggesæt eller som færdigmonterede moduler

Forlæng badesæsonen, gør vedligeholdelsen lettere og spar energi, med et skyde-pooltag forlænger du badesæsonen for din udendørspool og får desuden en ekstra opvarmningskilde med i købet (på en solskinsdag kan temperaturen stige hele 6–8 grader!).

Når vejret er mindre gunstigt, bader du under taget, og når solen titter frem, kan du nemt skyde hele
pooltaget* væk, så du bader under åben himmel. Andre fordele ved vores pooltage er mindsket energi-forbrug og mindsket vandfordampning. Det beskytter mod løv, snavs og forsuret regnvand, hvilket giver en stabil pH-værdi i poolen og mindsker dit kemikalieforbrug.

Pooloverdækninger fra Gullberg & Jansson opfylder lovens krav til børnesikkerhed og kan anvendes som vinteroverdækning.

Pool Eksperten har et af markedets bredeste sortimenter af prisrimelige og veldesignede pooltage af høj kvalitet.
Vi tilbyder både et standardsortiment med pooltage, der leveres i en boks som byggesæt samt et specialsortiment med pooltage, som leveres efter mål i færdigmonterede sektioner for endnu nemmere installation.
Vores pooltagsmodeller, der leveres i boks, kan også mod pristillæg leveres i færdigmonterede sektioner for endnu nemmere installation.

Robust konstruktion og eksklusivt design

Vores pooltage har lang levetid takket være robuste konstruktioner, forstærkede aluminiumprofiler og paneler med UV-beskyttelse på begge sider. Den forventede levetid for vores pooltage er med korrekt vedligeholdelse cirka 25  -30år.
Samtlige modeller har bløde, behagelige linjer, og vi har været omhyggelige med detaljerne. Vi har tilstræbt i størst mulig udstrækning at skjule nitter og rustfri skruer, og vi har stabile løsninger til udsatte funktioner som låse og hængsler.

Vores to eksklusive standardserier af pooltage, Nova Comfort (findes med både aluminium og antracitgrå profiler) og Stella Comfort, er udformet til at passe til alle standardpools, både med og uden kant.

Nova Comfort og Stella Comfort tilbyder automatisk sektionslåsning, så pooltaget kan åbnes og lukkes hurtigt og nemt, samt ekstra flade komfortskinner, som er behagelige at gå på.
Låsbare og børnesikre pooltage med nøgle Nova Comfort og Stella Comfort er udviklet af Gullberg & Jansson i nært samarbejde med en af de førende europæiske pooltagsproducenter.
Samtlige pooltage fra Gullberg & Jansson er certificerede og godkendt iht. fransk sikkerheds og kvalitetsstandard** og er omfattet af tre års materialegaranti.
Alle pooltage fra Gullberg & Jansson er børnesikre og kan hurtigt låses op med nøgle og er udformet, så de opfylder lovens krav til børnesikkerhed

*Med forlængerskinner (anbefalet tilvalg) kan du skyde pooltaget forbi hele poolen.
**Standard NF P 90 309 omfatter fx børnesikkerhed samt snebæreevne. Alle pooltage, som er godkendt iht. standarden, klarer minimum 45 kg/m2
snelast. Aluminiumprofilernes konstruktion og modeludformning er helt afgørende for pooltagets evne til at klare snelast, mens kanalplastens eller den klare plasts forskellige tykkelser (3, 4, 6, 8 eller 10 mm) til sammenligning ikke har nogen nævneværdig betydning.

SE VORES OVERDÆKNINGER – KLIK HER

Forskydeligt pooltag i tre standardstørrelser

Nova leveres i en kasse som byggesæt.

Nova-serien er vores standardserie for pooltage med lav taghøjde. Nova passer til alle standardpools såvel med som uden poolkant.

Modelserien er meget populær og opfylder alle de krav, man kan stille til et pooltag med hensyn til elegant design og robust konstruktion. Modelserien passer specielt godt til den, der er ude efter et lavt og stilrent pooltag, som ikke optager alt for meget plads i haven.

På trods af den lave højde er der fin plads til at svømme under taget. Nova har som standard en skydedør, som kan monteres på højre eller venstre side efter ønske, samt en aftagelig frontgavl.

Forskydeligt pooltag i tre standardstørrelser:

  • A. 3×6 m pool
  • B. 4×8 m pool
  • C. 5×10 m pool

Pool overdækning / sikkerhedsdug / Vinterdug

Kvalitets vinteroverdækning specialsyet til Deres pool. Leveres med stropper til fastgøring. Der er 2 farver at vælge imellem, koksgrå eller mørkeblå. Leveringstiden er 8 – 14 dage fra ordreafgivelse.

 

Træt af at fiske blade, insekter mv. op af din pool? En overdækning fås i mange forskellige varianter, og en overdækning sparer dig ikke kun besværet med at rengøre din pool.

For de som vælger at have poolen udendørs, vil en pool overdækning give større nydelse af poolen. Ikke alene kan man bruge poolen året rundt, man kan også spare en del rengøring af poolen.

Vi har over 100 modeller af pool overdækning. Fabrikssamlet eller som samle selv, høje som lave til mange forskellige typer af pools.

En pool overdækning fra Pool Eksperten mindsker nedfald og dermed rengøring samt minimerer kemikalie forbruget pga. et minimum af fordampning. Ligeledes hæves temperaturen 4-8 grader i snit samt mindsker varmetabet om natten til lig nul.

Pool overdækninger fra Pool Eksperten er produceret i Europa af kvalitets materialer som aluminium og polycabonat termoplader fra Bayer i Tyskland. Kvalitetsprodukter som sikrer en overdækning holder til det danske vintervejr. Finish og samle kvalitet findes ikke bedre.

Finder du ikke lige de ønskede mål her, så kontakt os og vi giver dig et skræddersyet tilbud.

Ring eller mail os for besigtigelse eller få et skræddersyet tilbud til netop lige din Pool på en overdækning. Vi kommer gerne til dig og hjælper med at tage mål til en overdækning.

SE VORES OVERDÆKNINGER – KLIK HER

Fandt du svar på dit spørgsmål?

Kommentar (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*