Aquadeck Lamelcover

Ønsker du en ekstravagant overdækning?

Et lamelcover er en yderst praktisk og smuk løsning

Aquadeck Lamelcover

AQUADECK

AQUADECK er et kvalitets lamelcover, der kan fås i flere forskellige farver og typer.

Her får du det absolut bedste, hvor der fokus på design, kvalitet og holdbarhed. Mindste motor er, som eksempel, på hele 250 newtonmeter. Det sikrer stabil kørsel og et kraftoverskud i motoren, der giver lang holdbarhed på hjertet i systemet. Lamellerne tåler helt op til 120 grader, så det holder, selvom de ligger lige i solen. Udnyt derimod modellerne med sort bagside til at få billig varme i poolen. En god og miljøvenlig opvarmningsmetode.

Lamellerne fås i to forskellig materialer, PVC og polycarbonat. Begge fås i forskellige farver, som kan ses på billederne til venstre.

Motorsystemet giver mulighed for montering på poolkanten eller nedbygget i poolen. Vælges sidstnævnte løsning, er der forskellige muligheder for montage. Tag en fagmand med på råd, så er du sikker på den bedste løsning for netop din pool.

* PVC: polyvinylchloridplast ** PC: polycarbonatplast

 

AUTOMATISERET FORSEGLING

De elegante Aquadeck®-poolafdækninger er fremstillet af lameller i høj kvalitet. Lamellerne skaber et sikkert, elegant og holdbart cover til din pool. Der anvendes en innovativ automatiseret forseglingsmetode til at minimere den relative luftfugtighed i lamellerne under fremstillingen. Som følge heraf er der mindre kondens i lamelkamrene, når coveret er i brug.

SOLLAMELLER

Aquadeck har et avanceret sortiment af sollameller. Sollameller er blevet meget populære de senere år. Sollamellernes øverste lag er gennemsigtigt, hvilket lader varmen fra solen trænge igennem. I kombination med det varmholdende sorte underlag udnytter sollamellerne solenergien optimalt. Resultat? Elektrisk opvarmning er nærmest unødvendig, og sollamellerne forlænger badesæsonen.

icon box image

ANTI-ALGE

Takket være en innovativ kanalteknologi udskiftes og cirkuleres vandet inden i lamellen, således at vandbehandlingssystemet nedbryder og fjerner alger. Når coveret åbnes og lukkes, flyder der vand gennem lamellernes forbindelseskamre med en roterende bevægelse gennem kanalerne. Vandet opsamler snavset og fjerner det. En smart løsning baseret på selvrensning.

icon box image

FREMSTILLET EFTER MÅL SAMT HURTIG LEVERING

Det er først muligt at tage de endelige mål, når din swimmingpool er næsten eller helt færdig. For de fleste producenters poolafdækninger gælder det, at du er nødt til at vente yderligere fem eller seks uger, men ikke med Aquadeck. Takket være deres vedvarende innovation har de  udviklet den helt rigtige kombination af teknologi og planlægning. Et stærkt brand er bakket op af en stærk virksomhed.

icon box image

4 ÅRS GARANTI PÅ TEKNOLOGIEN

Med Aquadeck har du valgt topkvalitet. I 2017 blev garantibetingelserne på teknologien udvidet til 4 år. Derudover får du 2 års garanti på PVC- og 5 år på PC-lameller. Så meget tillid er der til Aquadeck Lamelcovers.

Aquadeck lamelcover

Materialer og farver

PVC – Til lameller i høj kvalitet

Lamellerne til dit poolcover fås i en bred vifte af farver. Der findes et matchende poolcover til ethvert ønske om stil og
stemning. PVC-lamellerne fås i hvid, grå, gennemsigtig og som sollameller.

 

Welldana Aquadeck PVC Farver

POLYCARBONAT – Til større styrke og længere levetid

Lameller i polycarbonat har en større slagstyrke og en længere levetid. Lamellerne i polycarbonat fås
som sollameller, gennemsigtige lameller, sollameller i metallic og sollameller i platin.

Welldana Aquadeck PC Farver

Aquadeck Lamelcover

Monteringsmuligheder

Nedenfor opsummerer vi de seks monteringsmuligheder for dit Aquadeck-cover.

 

Welldana Aquadeck monteringsmuligheder

Aquadeck Lamelcover

Priser

Prisen for et Aquadeck Lamelcover afhænger meget af, hvilken størrelse lamelcover du skal bruge samt hvilket materiale og hvilken farve du vil have.

For PVC lameller starter prisen ved 614 kr per m2 ekskl. moms.

For PC lameller starter prisen ved 1.458 kr per m2 ekskl. moms.

Ønsker du et uforpligtende tilbud på et Aquadeck lamelcover til din swimmingpool?

Kontakt formular

Du er altid velkommen til at kontakte os. Du kan bruge formularen herunder.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.