Rustica kantfliser og terrassefliser

Kantfliser er vigtige for det samlede udtryk!

Rustica kantfliser eller fliser til omkring poolen

Pool Eksperten tilbyder en lang række kantfliser og terrassefliser til omkring poolen i høj kvalitet.

Ingen tvivl om at de rigtige kantfliser eller terrassefliser omkring swimmingpoolen skaber helhed og fuldender hele det æstetiske udtryk omkring poolen.

Rustica – betonfliser

En serie i støbt beton. Vi præsentere et utroligt bredt program indenfor kantfliser. De mange designs og farvemuligheder, giver dig mulighed for et utal af kombinationsmuligheder.

Alle kantfliser leveres i et bredt udvalg af lige fliser, radiusfliser og hjørnefliser så de kan anvendes til næsten samtlige former for pools.

Rustica-serie: 1. Athen kantfliser

Athen kantflise i serien Rustica er støbt i beton

 

Som du kan se på billedet, kan Athen kantflisen i beton nemt integreres omkring swimmingpoolen. Athen kantflisen har en næse, som går ned over kanten til poolen og afslutter samspillet mellem kantflise og pool på aller fineste vis. Egner sig specielt godt til linerpools. Overfladen føles behagelig og har særdeles gode skridsikre egenskaber.

Athen fra Rustica serien er en fantastisk flot beton kantflise

 

Serien leveres i lige fliser, radiusfliser og forskellige hjørner – både indvendige og udvendige.

 

Farveskema for Athen kantfliser:

Athen kantfliserne leveres i tre forskellige farver. (01) Off-white, (5) Antracit Black og (7) Grey.

Flisetyper for Athen kantfliser:

Der findes forskellige typer af Athen fliserne, så der med sikkerhed findes en løsning til enhver swimmingpool og terrasse.


Kontakt os for tilbud på Athen kantfliser!

Rustica-serie: 2. Nevada kantfliser

Athen kantflise i serien Rustica er støbt i beton

 

Nevada kantflise er en specialstøbt betonflise, der med sin udformning dækker poolens afslutning pænt af.

Næsen, som dykker ned i bassinet og kaldet “drop down desing”, giver et smukt færdigt bassin. Serien egner sig pga. næsen særdeles godt til linerpools.

 

Serien leveres i lige fliser, radiusfliser og forskellige hjørner – både indvendige og udvendige.

Leveres med det velkendte rustikke og skridsikre overflade.

Farveskema for Nevada kantfliser:

Nevada kantfliserne leveres i tre forskellige farver. (01) Off-white, (5) Antracit Black og (7) Grey.

Flisetyper for Nevada kantfliser:

Der findes forskellige typer af Nevada fliserne, så der med sikkerhed findes en løsning til enhver swimmingpool og terrasse.


Kontakt os for tilbud på Nevada kantfliser!

Rustica serien

Beton kantfliser

Støbte betonelementer består af naturprodukter, og som følge deraf vil der altid være variationer i udseende.

Vi kan levere både tørstøbte og vådstøbte betonelementer. Kendetegnet for de tørstøbte beton produkter er en rustik overflade, som har en åben porestruktur. Kendetegnet for en vådstøbt beton er, at den har en mere ensartet og jævn overflade.

 

Nedenstående har vi beskrevet og forklarer de naturlige forekomster / kendetegn som man bør være opmærksom på når man vælger beton elementer, da disse ikke må forveksles med reklamationsberettigede fejl.

 

Kalkudfældning og farveforskelle.

Kalkudfældning kan opstå og er en naturlig del af hærdningprocessen, udfældningerne forsvinder typisk af sig selv indenfor 1-2 år, i særlige tilfælde op til 3 år. Vil man ikke vente, så kan en afsyring afhjælpe udfældningen.

Selvom kalkudfældninger er et almindeligt kendt fænomen og det ikke er muligt at undgå disse via interne kontroller, betyder det ikke at vi hos SR ikke tager problemet alvorligt. Derfor tilsætter vi fordyrende ingredienser ved produktion af vores beton elementer, hvorved kalkudfældninger reduceres. Men helt at undgå at der kan forekomme kalkudfældninger på nogle af vore beton produkter, er desværre ikke muligt.

Farveforskelle er en naturlig forekomst på betonvarer. Disse forskelle opstår som følge af forskelle i hærde forhold, fugtindhold, sand og grus, temperaturforhold inden hærdning og lignende. Farveforskelle vil med tiden blive gradvist udlignet.

Kalkudfældningerne opstår først, når stenene er stablet på paller, og ofte også efter, at de er leveret. Det er derfor en fordel, at lægge stenene umiddelbart efter de er leveret, og i hvert fald undgå at stenene står på paller i flere måneder inden de lægges. Sten der er leveret i efteråret, og først lægges til foråret, har langt større risiko for at få nogle meget kraftige udfældninger. Kan længere tids opbevaring ikke undgås, bør stenene stå tørt så de ikke udsættes for fugt i form af regn, kondens osv.

For yderligere info omkring kalkudfældninger henviser til Belægningsgruppen, Dansk Beton – www.betonsten.dk – Borchure: Kalkudfældninger.

Struktur

Strukturforskelle forekommer hyppigt i beton produkter, da støbeprocessen er meget kompliceret, med mange faktorer der har betydning for overfladens udseende, vil der altid være variationer i de enkelte elementers udtryk.

Jernudfældning.

Støbte betonelementer kan i nogle tilfælde have rustpletter. Pletterne stammer fra jernholdige partikler i det sand og grus, som stenene er støbt af, f.eks. i form af lerjernsten. Det er naturligvis noget man prøver at undgå, men helt eliminere det kan man ikke. Udfældningerne kan variere noget i farve, afhængig af i hvilken form jernet er tilstede. Jernudfældningerne er ikke skadelige for betonen, og visse typer forsvinder med tiden.

Tolerancer.

Tolerancer på +/- 2 mm i forhold til oplyste mål skal accepteres. Vådstøbte fliser i serien OLYMPIA må tolerancer på +/- 3 mm accepteres.

 

Kontakt formular

Du er altid velkommen til at kontakte os. Du kan bruge formularen herunder.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.