Ceramica kantfliser og terrassefliser

Kantfliser er vigtige for det samlede udtryk!

Keramiske kantfliser eller fliser til omkring poolen

Pool Eksperten tilbyder en lang række kantfliser og terrassefliser til omkring poolen i høj kvalitet.

Ingen tvivl om at de rigtige kantfliser eller terrassefliser omkring swimmingpoolen skaber helhed og fuldender hele det æstetiske udtryk omkring poolen.

Sortiment 2021

Ceramica – keramisk porcelæn

Elegant og unik highend kantfliser og terrassefliser, som er fremstillet af keramisk porcelæn. Serien er frostsikre, syrefaste, florbestandige og resistente over for olie. I øvrigt tåler serien også rens med højtryksrenser. Dette gør vedligeholdelsen yderst nem.

Serien leveres i 20 mm fliser, som er anvendelig til både udendørs og indendørs brug. Leveres i 60×60 cm.

Ceramica-serie: 1. Maranello kantfliser

Keramisk kantflise Maranello er en eksklusiv kant- og terrasseflise til swimmingpools

 

Som du kan se på billedet, er Maranello en helt speciel kantflise af keramisk porcelæn. Den findes i tre forskellige farver, der er specielt udvalgt til det nordiske stil og klima. Overfladen føles behagelig, men har forsat gode skridsikre egenskaber.

Keramiske fliser til terrassen eller omkring swimmingpoolen

 

Serien leveres i lige fliser, radiusfliser og forskellige hjørner – både indvendige og udvendige.

Der findes til Maranello også tilhørende terrassefliser.

 

Farveskema for Maranello kantfliser:

Maranello kantfliserne leveres i tre forskellige farver. (30) Ivory White, (31) Dusty Grey og (32) Dusty Black.

Farveskema keramiske fliser Ceramica

Flisetyper for Maranello kantfliser:

Der findes forskellige typer af Maranello fliserne, så der med sikkerhed findes en løsning til enhver swimmingpool og terrasse.

Flisertyper der leveres i serien Ceramica af modellen Maranello


Kontakt os for tilbud på Maranello kantfliser!

Ceramica-serie: (2) Ceramica Firenze kantflise:

Firenze kantflisen er nyhed i 2021 og kommer snart her på siden, så snart vi modtager det fulde materiale for denne kantflise.

Men men … Vi kan da lige løfte sløret for, at den får en næse (L-design). Den kommer i storformatet 60×60 med L-Form design, giver en helt unik og eksklusiv afslutning til din swimmingpool.

Ceramica-serie: (3) Ceramica terrassefliser:

Keramiske kantfliser ved swimmingpool

Serien Ceramica omfatter også terrassefliser, som kan leveres i samme farver som kantfliserne. Du har nu mulighed for at belægge din terrasse eller pool-område med de unikke og yderst eksklusive fliser i Ceramica serien. Fliserne leveres i de samme specialudvalgte farver, som går igen fra kantfliserne.

Levereres i størrelserne 60×60 cm eller storformat 120×60 cm.

Farveskema for Ceramica terrassefliser:

Ceramica terrassefliserne leveres i tre forskellige farver. (30) Ivory White, (31) Dusty Grey og (32) Dusty Black.

Farveskema keramiske fliser Ceramica

Flisetyper for Ceramica terrassefliser:

Der findes i øjeblikket kun én type terrassefliser i Ceramica serien, og det er den klassiske 60 x 60 x 2 cm.

Kontakt os for tilbud på Ceramica terrassefliser!

 

Ceramica serien

Keramiske Porcelænsfliser

Serien Ceramica leveres i 20 mm tykke fliser, som er anvendelig både til udendørs og indendørs brug. I daglig tale vil fliserne ofte blive kaldt for en keramikflise, men den korrekte tekniske betegnelse er altså en porcelænsflise.

Keramiske fliser produceres af ler og brændes i ovne med ekstremt høje temperaturer. Flisernes egenskab afhænger af lerblandingens sammensætning samt brændingstemperaturen. Jo højere brændingstemperatur desto tættere vil lerblandingen blive og flisen vil dermed blive langt mindre vandabsorberende.

Porcelænsfliser er et keramisk produkt bestående af ler, kaolinit, feldspat og kvarts. Efter at være presset under enormt tryk i en form, brændes fliserne, dette sker i ovne hvor temperaturen langsomt bliver varmet op til mellem 1200 – 1400 grader C.

Derefter afkøles ovnen hurtigt, hvorved leret omdannes til glas. Denne proces hedder sintring. Vandabsorberingen er på under 0,5 % hvilket er kendetegnet for en porcelænsflise. Produktionsteknikken betyder at en porcelænsflise er sværere at fremstille i forhold til en almindelig keramisk flise.

Porcelænsfliserne er frostsikre, syrefaste, klorbestandige og resistente over for olie. Dette gør dem yderste vedligeholdelses venlig og tåler også rens med højtryksrenser.

Brudstyrken samt de generelle egenskaber som beskrevet for keramiske porcelænsfliser i  20 mm gør denne type yderst anvendelige til udendørs samt indendørs montering. Udendørsfliser er frostsikre og kan pga. af deres enorme styrke bruges på terrassen, i indkørslen (kræver betonunderlag) og på altanen.

Udendørsfliserne er nemme at lægge og kan lægges på flere forskellige underlag. De kan nemt lægges direkte på græs, sand, grus eller limes på betonunderlag. Præcis som man kender det fra almindelige betonfliser eller naturstensfliser.

Derudover kan de også lægges på små special-anordninger til bl.a. altaner.

Nedenfor har vi beskrevet og forklaret de naturlige forekomster/kendetegn, der findes i de forskellige stensorter, og som man bør være opmærksom på, når man vælger stensort, da disse ikke må forveksles med reklamationsberettigede fejl.

Farvevariationer

Keramiske porcelænsfliser er fremstillet af naturens materialer, hvor hver enkelt produktion/brænding er unik og der kan derfor være mindre afvigelser i farvetone, overflade og struktur fra produktion til produktion.

Værktøj

Da porcelænsfliser er yderst hårde at skære i, anbefaler vi, at man anvender egnet værktøj til formålet.

Naturligt svind

Da vi har med et naturprodukt at gøre, må man acceptere at der kan være sten der er beskadiget på den ene eller anden vis. Produktionen samt transport er forbundet med meget håndtering. Indenfor vores branche accepteres der et svind på op til 6% hvilket man som kunde må og skal acceptere kan forekomme. Dette gør sig specielt gældende for større leverancer hvor vi opfordrer til at man har dette med i kalkulationen. Fliser der måtte blive sorteret fra anvendes f.eks ved tilskæring mm.

Tolerancer.

Tolerancer på +/- 2 mm i forhold til oplyste mål skal accepteres.

Kontakt formular

Du er altid velkommen til at kontakte os. Du kan bruge formularen herunder.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.