Ceramica kantfliser og terrassefliser

Kantfliser er vigtige for det samlede udtryk!

Keramiske kantfliser eller fliser til omkring poolen

Pool Eksperten tilbyder en lang række kantfliser og terrassefliser til omkring poolen i høj kvalitet.

Ingen tvivl om at de rigtige kantfliser eller terrassefliser omkring swimmingpoolen skaber helhed og fuldender hele det æstetiske udtryk omkring poolen.

Ceramica – keramisk porcelæn

Elegant og unik highend kantfliser og terrassefliser, som er fremstillet af keramisk porcelæn. Serien er frostsikre, syrefaste, klorbestandige og resistente over for olie. I øvrigt tåler serien også rens med højtryksrenser. Dette gør vedligeholdelsen yderst nem.

Serien leveres i 20 mm fliser, som er anvendelig til både udendørs og indendørs brug. Leveres med afrundet og poleret front og faset i bagkant.

Ceramica-serie: 1. Maranello kantfliser

Keramisk kantflise Maranello er en eksklusiv kant- og terrasseflise til swimmingpools

Som det kan ses på billedet, er Maranello en helt speciel kantflise af keramisk porcelæn. Den findes i otte forskellige farver, der er specielt udvalgt til det nordiske stil og klima. Overfladen føles behagelig og har virkelig gode skridsikre egenskaber.

Flisetyper for Maranello kantfliser:

Der findes forskellige typer af Maranello fliserne, så der med sikkerhed findes en løsning til enhver swimmingpool og terrasse.

Serien leveres i lige fliser, radiusfliser og forskellige hjørner – både indvendige og udvendige.

Der findes til Maranello også tilhørende terrassefliser.

Ceramica Meranello kantflise sortiment

Farveskema for Maranello kantfliser:

Maranello kantfliserne leveres i otte forskellige farver.

Fra venstre er det (#33) Nordic Silver Grey, (#34) Nordic Dark Grey, (#40) Nordic Light Sand, (#36) Royal Black, (#35) Luna Pearl, (#39) Luna Steel, (#37) Royal Grey og (#38) Golden Amber.

Kanfliser til swimmingpool - den populære Ceramica Maranello


Kontakt os for tilbud på Maranello kantfliser!

1.1. Maranello eksklusive størrelser

Disse keramiske fliser er det modige og visuelt imponerende valg. De vil med garanti løfte æstetikken i dit udendørs rum.

Leveres f.eks. i modellen Maranello i størrelsen 1200x295x20mm eller terrasse flise i størrelsen 1200x600x20mm

Ceramica-serie: 2. Firenze kantfliser

Ceramica Firenze kantflise miljø billede

Tjek lige hvordan Firenze med den lille L-profil afslutter poolens æstetiske utryk! Av, det lækkert. Den findes ligeledes i otte forskellige farver, der er specielt udvalgt til det nordiske stil og klima. Overfladen føles behagelig og har virkelig gode skridsikre egenskaber.

Flisetyper for Firenze kantfliser:

Der findes forskellige typer af Firenze fliserne, så der med sikkerhed findes en løsning til enhver swimmingpool og terrasse.

Serien leveres i lige fliser samt forskellige hjørner – både indvendige og udvendige.

Der findes til Firenze også tilhørende terrassefliser.

Ceramica Firenze kantflise sortiment pool

Farveskema for Firenze kantfliser:

Firenze kantfliserne leveres i otte forskellige farver.

Fra venstre er det (#33) Nordic Silver Grey, (#34) Nordic Dark Grey, (#40) Nordic Light Sand, (#36) Royal Black, (#35) Luna Pearl, (#39) Luna Steel, (#37) Royal Grey og (#38) Golden Amber.

Kontakt os for tilbud på Firenze kantfliser!

2.1. Firenze eksklusive størrelser

Disse keramiske fliser er det modige og visuelt imponerende valg. De vil med garanti løfte æstetikken i dit udendørs rum.

Leveres f.eks. i modellen Firenze i størrelsen 1200x295x20mm eller terrasse flise i størrelsen 1200x600x20mm

Ceramica-serie: (3) Ceramica terrassefliser:

Keramiske kantfliser ved swimmingpool

Serien Ceramica omfatter også terrassefliser, som kan leveres i samme farver som kantfliserne. Du har nu mulighed for at belægge din terrasse eller pool-område med de unikke og yderst eksklusive fliser i Ceramica serien. Fliserne leveres i de samme specialudvalgte farver, som går igen fra kantfliserne.

Terrasse fliserne fås i den klassiske 60x60x2 cm, men kan også leveres i den eksklusive størrelse: 1200x600x20 eller 1000x1000x20mm.

Og som noget helt nyt fås den også som køreflise i størrelsen:
600x600x30 mm

Ceramica serien

Keramiske Porcelænsfliser

Serien Ceramica leveres i 20 mm tykke fliser, som er anvendelig både til udendørs og indendørs brug. I daglig tale vil fliserne ofte blive kaldt for en keramikflise, men den korrekte tekniske betegnelse er altså en porcelænsflise.

Keramiske fliser produceres af ler og brændes i ovne med ekstremt høje temperaturer. Flisernes egenskab afhænger af lerblandingens sammensætning samt brændingstemperaturen. Jo højere brændingstemperatur desto tættere vil lerblandingen blive og flisen vil dermed blive langt mindre vandabsorberende.

Porcelænsfliser er et keramisk produkt bestående af ler, kaolinit, feldspat og kvarts. Efter at være presset under enormt tryk i en form, brændes fliserne, dette sker i ovne hvor temperaturen langsomt bliver varmet op til mellem 1200 – 1400 grader C.

Derefter afkøles ovnen hurtigt, hvorved leret omdannes til glas. Denne proces hedder sintring. Vandabsorberingen er på under 0,5 % hvilket er kendetegnet for en porcelænsflise. Produktionsteknikken betyder at en porcelænsflise er sværere at fremstille i forhold til en almindelig keramisk flise.

Porcelænsfliserne er frostsikre, syrefaste, klorbestandige og resistente over for olie. Dette gør dem yderste vedligeholdelses venlig og tåler også rens med højtryksrenser.

Brudstyrken samt de generelle egenskaber som beskrevet for keramiske porcelænsfliser i  20 mm gør denne type yderst anvendelige til udendørs samt indendørs montering. Udendørsfliser er frostsikre og kan pga. af deres enorme styrke bruges på terrassen, i indkørslen (kræver betonunderlag) og på altanen.

Udendørsfliserne er nemme at lægge og kan lægges på flere forskellige underlag. De kan nemt lægges direkte på græs, sand, grus eller limes på betonunderlag. Præcis som man kender det fra almindelige betonfliser eller naturstensfliser.

Derudover kan de også lægges på små special-anordninger til bl.a. altaner.

Nedenfor har vi beskrevet og forklaret de naturlige forekomster/kendetegn, der findes i de forskellige stensorter, og som man bør være opmærksom på, når man vælger stensort, da disse ikke må forveksles med reklamationsberettigede fejl.

Farvevariationer

Keramiske porcelænsfliser er fremstillet af naturens materialer, hvor hver enkelt produktion/brænding er unik og der kan derfor være mindre afvigelser i farvetone, overflade og struktur fra produktion til produktion.

Værktøj

Da porcelænsfliser er yderst hårde at skære i, anbefaler vi, at man anvender egnet værktøj til formålet.

Naturligt svind

Da vi har med et naturprodukt at gøre, må man acceptere at der kan være sten der er beskadiget på den ene eller anden vis. Produktionen samt transport er forbundet med meget håndtering. Indenfor vores branche accepteres der et svind på op til 6% hvilket man som kunde må og skal acceptere kan forekomme. Dette gør sig specielt gældende for større leverancer hvor vi opfordrer til at man har dette med i kalkulationen. Fliser der måtte blive sorteret fra anvendes f.eks ved tilskæring mm.

Tolerancer.

Tolerancer på +/- 2 mm i forhold til oplyste mål skal accepteres.

Kontakt formular

Du er altid velkommen til at kontakte os. Du kan bruge formularen herunder.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.