Sauna

Hvilken sauna drømmer du om?

Pool Eksperten kan gøre din
drøm til virkelighed

Se vores saunaer

Mest populære saunaer
Saunahytte

Saunahytte

En saunahytte er en udendørs sauna, der kan stiles i haven. Du kan vælge om du selv vil samle den eller om du vil have den samlet af os. Der er plads til hele familien, hvis du vælger en saunahytte.

Saunatønde

Saunatønde

Saunatønden er et andet populært valg hos Pool Eksperten. Du kan vælge mellem forskellige træsorter og tilvælge panorama vindue i saunatønden. Der er god plads til hele familien i en saunatønde.

Saunakabine indendørs

Saunakabine – hjørne

Saunakabiner er til indendørsbrug, og denne som er specielt udviklet til at passe i et hjørne, er et yderst populært valg. Fås i forskellige størrelser.

MERE END 19 ÅRS ERFARING

Hvad er Pool Ekspertens rolle?

Først og fremmest er vi eksperten i saunaer, og det er vores fornemmeste opgave at sørge for, at du får opfyldt alle ønsker til din kommende sauna. Derfor råder og vejleder vi dig fra start til slut i processen, og fra mindste til største beslutning.

Vi tilbyder totalentreprise, hvilket betyder, at du overlader det hele til os. Vi påtager os rollen som projektleder, og koordinerer hele processen fra start til slut, og sørger for, at din sauna bliver fuldstændig som du drømmer om.

Vi har faste samarbejdspartnere, hvilket betyder, at processen forløber uden problemer, da vi har mere end 19 års erfaring.

Vælger du selv at stå for etableringen af saunaen eller vælger du en saml selv sauna, står vi naturligvis klar til at råde og vejlede dig igennem hele processen også.

Du er altid velkommen til at skrive eller ringe til os! Vi står klar til at hjælpe dig og besvare dine spørgsmål til saunaer.

Pool Eksperten Medarbejder