Projekt: PP pool – Falster – april 2019

Projekt: PP pool – Falster – april 2019
7. maj 2019 Anders Koch Sørensen
I Projekter
Nykøbing Falster – april 2019

Projekt: PP pool med integreret trappe

I april 2019 har Pool Eksperten leveret en stor og lækker pool i Nykøbing Falster. Kunden har valg en PP pool med en bred integreret trappe med skridsikkert underlag. Der er installeret svømmetræner, samt alt i teknik.

Herunder kan du se en video, hvor vi poolen leveres, som blev løftet henover huset med kran.

 

Herefter skulle poolen justeres til inden der blev støb omkring den. Og Oliver gik i gang med at installere teknikken, som kunden har fået i en nedgravet boks, der er specielt designet til formålet.

I videoen herunder har vi støbt omkring poolen og man får et klart billede af den fine boks, som al pool-teknikken bliver installeret i.

Dernæst bliver afstiverne fjernet og den sidste teknik, blandt andet svømmetræner, installeres.

Der afrettes omkring poolen, og gøres klar til anlægning af fliser. Fliserne lægges helt til kanten af poolen for at give et rent og minimalistisk look.

Følg med i videoen herunder, og se PP poolen tage form. Der er også støbt kasse til sandfiltret. Begge bliver gemt med et flot låg, der gør det nemt at tilgå teknikken.

Der bliver lagt 120 x 60 cm brændte fliser, hvilket giver et virkelig flot og eksklusivt udseende på hele pool området.

I videoen er vi tæt på at kunne starte poolen op, så vi kan få det lækre krystalblå vand, og du kan næsten fornemme, hvordan pool området vil se ud, når det er færdigt!

SE DET FÆRDIGE RESULTAT I VIDEOEN HERUNDER.

Og husk at du altid er velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak omkring, hvordan vi kan opfylde dine pool- eller spa-drømme.

Kontakt formular

Du er altid velkommen til at kontakte os. Du kan bruge formularen herunder.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.